16 komentářů

  1. Njan Njan on

    Rekl bych, ze to bylo nahrany a domluveny, treba mezi ruznymi politickymi silami.
    V jakekoliv normalni zemi toho strelce by ochranka menila v kousky masa uz nez stacil by zamirit.
    To za prve.
    Za druhe, jsem ale stejne rad, ze ten magor Klaus uvidi vlastnima ocima jak zapad pomalu prechazi na socializmus protoze ten kapitalisticky model vyvoje civilizace je uz odcerpany.
    :-D :-D :-D

      • to Atreides6: Stačí stáčet metylalkohol do sklenic, nebo něco podobnýho, že? To je to skvělý podnikání co dnes u nás letí. Byznys za každou cenu. Kup si fáro a vytlačuj beztrestně ostatní ze silnic, občas někoho sundej na přechodu, sem tam někoho podplať za podělanou dálnici. Tímhle směrem se to postupně ubírá a nikdo za takový prasárny nenese odpovědnost. A vo tom to je šašku. Takže tady neplkej hovadiny o tom, že někdo nechce dělat.

      • jiřicek on

        Další osel co si myslí že prací za 10 tisic měsícně si můžu dovolit hypotéku abych mel kde bydlet a nemusel platit zlodějským pronajímatelům co si nakradly byty co postavily komunisti a nasledně se rozprodávalo za 25-30tisíc byt. Dovolit si to mohl jen zloděj né normální člověk, normální výplata byla 2000 měsíčně to se toho našetřit nedá.

      • Njan Njan on

        Nikdo.
        Jediny politik na urovni v tom vasem Kocourkove byl Miloslav Grebenicek.
        Nicmene cela tva otazka neni na miste protoze CR nemuze samostatne existovat a provest si samostatnou politiku, takze stejne at‘ jste meli kohokoliv tak posledni slovo budou mit ty globalni financni grupy, pod kterymi ten nebo ten politik lezi.
        :chic: :-))

        • Už to nevydržím,, a sem pekelně nasranej co tu píšeš Njan. Blbec jako ty nemá obdoby taky jsem nespokojený, ale jsem rád za to co máme a že jsi můžu mluvit co chi a né abych se bál v hospodě něco říct. Ty socane takovýhle jako ty měli po REVO zastřelit. Jsem rád že žiju v ČR a mohu podnikat,jezdit kam chi atd…Né jako za komárů stejný auta,tepláky,práce . Dnes bývalí komunisti jenom oblékli jiný kabáty dřív to bylo jinak tay se kradlo ale ne tak hodně, 100 komunistů okrádalo nás pracující ale nikomu to nepřišlo protože vše bylo levné ale jestli si rádoby dnešní lidé myslí že to bude stejné jako za řežimu že nájem bude stát 500 a pivo 1.5 tak jsou na omylu. Dnes se také krade ale viditelně a my stím nic nenaděláme :-| :reallypissed:

        • Zdravim Vás, podle mě kdyby komoušové nechali lidi cestovat a nezavírali by odpůrce a hrdiny z druhé světové války . A nechali by prostor podnikatelům tak tady mohli vládnout dodnes , pač lidé by jim ty hlasy brzy zase dali . věřim tomu. Dnes ? nic nefunguje, jak má veškeré podniky zanikly a to díky panu Klausovi, co zde dnes máme ? Korupci, bordel a z policajtů maňásky, kteří jsou spíše pro smích. :-| Já až budou volby volim starnu zelených pač se mi zdá , že nemají tolik skandálu jako ty ostaní. nebo max Čssd jenže ty ted hodně tratí díky Rathovi :no:

Leave A Reply