21 komentářů

  1. Leoš už dostal zpátky řidičák? Jinak pěkný žihadlo,jako jednomu z mála mu to přeju, vydělal si na to poctivě, asi všem jako moderátor nesedne uznávám,ale nenakradl si na to jako ta česká politická, zlodějská špína – Kalousek, Vondra, Gross, Topolánek a jeho gay lobbisti, Paroubek, John, Klaus, Zgarba, Parkanová.. no sakra,, asi bychm usel vyjmenovat všechny

  2. Njan Njan on

    Ja proste nemam rad kdyz jsou socialni rozdily na svete a taky kdyz ty rozdily jde demonstrovat, a taky kdyz nekdo leci sve komplexy psychologickeho hladu a kupuje za strasne penize neco takoveho. :no: :-(
    Vydelavam hodne, svym mozkem, a asi bych za chvilku taky mel na takove auto ale nekoupil bych ho kdyz polovina lidi na zemi umira hlady. Ze stejnych duvodu nekoupil bych hodinky za 20000$-40000$ ackoliv na to mam v pohode.
    Dokud nebude vetsina lidi na Zemi schopna tytez veci kupovat.
    Jinak ale jsem optimista a myslim si, ze technologie nam umoznuje ty socialni rozdily pomalu likvidovat. :sun: :yes: :-)

    • mně je fuk kolik bereš, jenom jsem chtěl zmínit, tak to, že kdykoliv vidím tvůj nick, tak vše přepočítáváš na prachy,píšeš kolik bereš, kolik co stojí rád bys komunusimus,ale přitom tvrdíš, že prý v Kanadě? proč ne v KLDR? záhada pro Akta X bude spíš tvoje osoba než moje počítání borče.

    • Hele, já ti to přeji a klidně ti to i věřím, že si vyděláš, to co tady píšeš…smutné je na tom to, že si v přepočtu na naše HDP nevyděláš „stejné“ peníze i u nás a musíš jezdit přes půl světa – mimo domov, rodinu, přátele, vzdát se kořenů…a navíc, abych jel do USA, Kanady a myl tam hajzly, nebo pekl pizzu, vždycky budeš ten „podřadný“…na to jsem u nás nemusel chodit ani do školy, stačilo by mi jen umět číst, psát a jazyk…

  3. nevim co se tady plácáš, jestli tolik vyděláš a záleží ti na chudých a potřebných tak se rozděl, pošlu ti číslo svýho konta. Dřu jako kokot a stejně to není nikde vidět. Chápu Leoše, že utrácí, asi si potřebuje připnout koule, aby na něj letěly modelíny, kdybych já měl 10 míčů na prdeli, koupím si radši hezkej barák. Ale co je nám po tom za co kdo utrácí.

  4. Ja proti Leosovi nic nemam vzdy me umel pobavit ale sprominutim co ja s tim ze ma lamborghini ? co to tu vubec dela tohle bych cekal nekde v blesku nebo na streamu ale tady ? Nvm no…Leos ma autak super…a co vic nenavidim jsou kecy typu ty neumis tak nemas tak musis makat ve fabrice,dopici proberte se lidi bez tech nul jak vy rikate by svet nefungoval a bohaci by nemeli co zrat,nemeli by elektrinu,autak by jim nefungoval,voda by netekla atd atd… ty vole…proste kazdej nemuze byt bohac i kdyby na to mel.Jsou tu potrebny prace ktery jsou velmi,velmi dulezity pro chod statu a pritom jsou spatne placeny protoze je dela vetsina…kazdej nevidi ideal v tom mit miliony,super faro,obrovskej barak,atd..(nerikam, ja bych to chtel ale netouzim po tom) nekomu staci mit jen svoji čest,hrdost,mit fajn normalni holku,fajn kamose a je spokojenej stejne jako ten milionar.Vadi mi na tyhle dobe ze pravy hodnoty se vidi v materialnich vecech … to je ale velmi spatne !

Leave A Reply