64 komentářů

  1. No, kluci se pochlapili. Cigoš si přišel vyskakovat, tak na něho měli všichni skočit a ukázat mu, že černá (ano, myslím cigány) světu nevládne. Takovej bordel v tomhle státě. Kurva jak dlouho se ještě necháme utlačovat touhle zkurvenou menšinou, která se pouze a jen přiživuje díky naší neschopnosti se jim jasně postavit a ukázat, že existují pravidla, která platí pro všechny?! Už bychom konečně měli téhle chátře dát jasně najevo, že tohle trpět nebudeme!

  2. tak nevím borci asi na to hledím z jiného úhlu. Nevím co tomu předcházelo,ale z toho co jsem pochopil tak ten větší (bílej) dal tomu menšímu (ciganovi) facku. Dívám se na to jako táta( mám tříletýho kluka). řešil bych to asi jako ten cigán. Nebo vám by se líbilo kdyby vám starší borec mlátil syna???? to je muj názor nemusíte s ním souhlasit,ale myslím si že tady se nejedná o nic rasového

  3. Montoya: my jsme se ve škole fackovali hlava nehlava, jednou jsem to řekl tátovi, když to kamarad z vyššího ročníku trochu přehnal a táta mi řekl, když si to necháš líbit,ale do školy nešel aby si to vyřešil s klukem o rok starším, než jsem byl já. ALe je pravda, že pamatuju na incidenty, kdy si malý citrokoly stežovaly doma a pak si zvaly fotry, matky a celý rodiny, je to zvěř.

  4. TohomasRichter on

    Jak kdybych viděl svého fotřika když přišel na základku že jsem přišel z rozbitou hubou domů. A pro upřesnění dostal jsem od 4 frajerů co byli bílí stejně jako já. Rodiče tohle pochopí, každý rodič se postaví za své dítě. Ať je bílé,černé,žluté nebo tečkované :D
    Někdy to chce nemyslet jenom koulema ;)

  5. ThomasRichter on

    Jak kdybych viděl svého fotřika když přišel na základku že jsem přišel z rozbitou hubou domů. A pro upřesnění dostal jsem od 4 frajerů co byli bílí stejně jako já … Rodiče tohle pochopí, každý rodič se postaví za své dítě. Ať je bílé,černé,žluté nebo tečkované :D
    Někdy to chce nemyslet jenom koulema ;)

  6. Njan Njan on

    Cigos vpred!!
    Ukaz kazdemu zasranemu nacistovi z Hovno-Landu, ze velci burani nemaji nam mlatit deti, pac prijdeme pak a urveme jim krky!!!!
    A ty komentare zde jsou dalsim dukazem proc Ceska-hovno-Republika ma daleko do civilizace.
    Burani s penezmi, to je vsechno co tam je (a frigidni kurvy taky, ale to je vsechno co tam mate).
    :poop: :peace: :flagus:

  7. Njan Njan on

    Cesti primitivove umi jenom nenavidet, clovek v nich nenajde zadne pozitivni emoce…
    Jenom nenavist, prolhanost, zavist, hrubost, a taky vlezdoprdelnictvi pokud potkaji nekoho ze zapadu.
    Jako spolecni majitele jste posrali CSSR a jako otroci jste posrali i CR.
    Vy jste jenom sasci co hazou svou vinu na druhe. Nebyt Nemecka tak zijete i po te sve KGB-revoluci v tom stejnem hovnu co jste meli.
    Sasci…
    :laugh: :-D :silly:

  8. Njan Njan on

    Kecirij…
    Ne, jsem Kanad’an co prijel studovat Cestinu v te vasi vesnici po padu komunismu a poznat vasi kulturu. Po nekolika letech jsem pochopil, ze vlastne nemate nic zajimaveho, krome toho mit vas jako klienty pro psychiatra. A odjel jsem.
    Je to opravdu jednoduche.
    Jo a tech 11390$ mesicne vydelavam stale. Za takove penize i zeny vasich zkorumpovanych politiku by mne ptaka vykourily.
    Chudaci… :rotfl:

    • Njan Njan on

      Pise se „tYpu“ a ne „tIpu“, pise se „Kanad’an“ a ne „kanad’an“.
      Copak v te vasi vesnici nejsou skoly nebo co??
      :-D
      Ja jsem se nechlubil, ze jsem Kanad’an, ja jsem jenom poukazal na to kde VY jste hovada, coz automaticky znamena, ze v Kanade je radove lepe.
      Polovinu zdejsich by hodili do vezeni za tyhle komentare za sireni nenavisti.
      Ale to je proto, ze u vas je zeme psychopatu cdo volne chodi bez dozoru.
      :rotfl: :laugh: :-D

      • 1/2 zdejších sdílí stejný názor jako minimálně 1/2 lidí ČR. Takže v Kanadě by asi měli problém se zavíráním 5 mil lidí. Tak rychle by další vězení nepostavili. Jenže oni Kanaďani jsou úplně stejní. Jakmile se tam kofoláči začali stěhovat, tak spustili víza? Proč asi? Teď mluv, ty chytrolíne, kdo je rasista. Jenže tady to aspoň řeknou lidi nahlas, v Kanadě zavedou víza – siláci!

  9. chcipni zmrde on

    připomínáš mi jednoho mího podobně chytrýho kamaráda :D taky všechno ví zná je to prakticky stejnej trouba rád si vymýšlí a potřebuje být středem pozornosti na internetu, vsadil bych svoje koule na to že vážíš 50 kg pobíráš pravidelně sociálku a žiješ z ruky do huby, ale rád všem budeš směle tvrdit kolik vyděláváš a za chvíli přijdeš s tim že ty tvoje neuvěřitelný prachy byla chytrá investice co se týká záchrany bobrů :D prober si ty mentále nikdo ti ty tvoje pseudo výmysli nežere ;)

  10. Ej toho dlouhyho kluka znam osobně chodi na svisle na školu do přerova a ten vypičenej ciganek mel moc prořizlou hubu a uražel tak mu on dal facku cigoš to řekl fotrovi a fotr to přišel řešit…bych mu šupl hnedka z otočky kdyby mě lištil ten už by neviděl deni světlo!!!! kurwa černa

Leave A Reply