53 komentářů

        • JdiDoPici on

          Ty bys mel dostat ban a pak hned pres drzku aby ses probudil z toho mokryho snu…Bud si totalni blb, a nebo z tebe ruda zari az za roh. Ponevadz kdyz neekdo napise neco jako ty…. Rika Ti neco listina prav a svobod ? Soucasti tehle listiny je i tzv. svoboda projevu, a to ze me nekdo zavre za to, ze chci volit modrou a ne cervenou, je trochu masakr ne ?

        • Mrteleke on

          musim to napsat sem jelikož tam to není kam: odpověď pro -Marriha- moji prarodiče dělali na poli a měli co žrát, moji rodiče dělali na poli a dokonce si koupili auto a barevnou televizi a já bych taky dělal na poli a měl bych se dobře, ale doba se změnila tak stojím na pracáku ve frontě a mám se na ho… no jako bez peněz, tak mě teda řekni co je na této době hezkého, to že můžu říct o klausovi že je piča? to sem mohl říct i o husákovi když sem jel po poli v traktoře, nebo můžu jet do západního německa? nebo snad dejžtobůh ještě dále? na to seru, stejně nato nejsou peníze když není práce a koneckonců za komančů sis mohl mít názor jakýs chtěl, kdo nedělal binec tak se měl dobře a kdo kolem sebe moc plácal křídlama tak mu je šmikli, no a co, stejně by to některý kurvy zlodějský potřebovali, fuj to mě hlo žlučí zase :reallypissed: kdo dá lidem práci za kterou dostanou zaplaceno za tím pak pujdou, ve třicátých letech to udělal hitler v německu, dal chudým chleba a celý národ ho miloval ikdyž to byla zrůda, to samé je u komunistů taky dali lidem a kdo to kazil tak šup na bory a jelikož kalousek nic nedá tak by měl být svržen a celá ta banda toho, (že to tak musím říci), naivního havla, nejlepší bude DEFENESTRACE jako před čtyřista lety

        • rumbakoule on

          JdiDoPici: kolik ti je? zils tenkrat? nebo ses jedno z mnoha dnesnich decek co sou vychovany mediama a nemaj vlastni nazor? neboj myslim ze se ti nic nestane kdyz napises svuj opravdovej vek)) i kdyz mam pocit ze ty stranky sou od 18nacti..uprimne,
          ja tehdy nezil ale aspon drzim hubu a nekritizuju neco co sem nepoznal))

  1. Nejlepší jsou ti co tvrdí komunismus je zločinný režim a přitom mají rok narození 1985+ a ví uplnou píču co bylo. Já akorát vím že bylo 10 levnější bydlení vůči platu a na žrádlo prachy byly vždycky a nikdy se nemuselo půjčovat. Tesla, textil, sklo, mincovna atd . Modré svině prodali a ted je tu tuplem hovno.

  2. Každej kdo napsal, že za koumoušů bylo líp tak by si mel dát pár facek. Kdyby neprišla revoluce tak by ten režim stejně skončil. S tim jejich hospodařením. Husák každej rok řikal jak je naše země na vzestupu a jak továrny plněj plány na 150% a různý sračky a lidi mu to žrali jak ovce trávu. Ale pi*u s ryžou. Opak byl pravdou. Z těch sraček co tady ty rudý svině nadělaly se budem vyhrabávat ještě hodně dlouho. Tim se nechci zastávat dnešních sviní u koryta ale aspoň máme svobodu vlastního názoru a jednání. A komu se to nelíbí tak ať se přestěhuje do Běloruska a žije si tam s nima ten jejich rudej sen. žere si rohlíky za 10 halířů a za vlastní názor dostane doživotí v lágru a nebo ho rovnou odstřelej. PROBERTE SE A NEBLEJTE SRAČKY!!

  3. Zlaty komunisti,ty svině co jsou tam dnes,jen rozprodali všechny fabryky a ještě nás víc zadlužili.Už se těším na další volby. jsem ročník 1980 a dřu jak kuň,ne že se mi nechce dělat.Cikáni mají své prava,dělat už asi nebudou protože dávky maj dostačujicí k žití. A ta naše slavná demokracie,kdy za tykadla na billbordech jdou lidi do vězení-je opravdu super.

    • a kdo si myslíš že ti vládne ty papundekle?? Nečas, Topolánek, Kalousek, nikdo rudější už snad ani neni. Tvůj vznešený prezident Klaus,kterej se za komárů paktoval s komančem Stránským (z jakého důvodu asi), vy jste naivní opradu si myslíte, že vám vládnou křišťálově čistí demokraté? Jste k smíchu. Podle emigrantů např. Zdeňka Mlynáře byl členem KSČ hrdinný bojovník za demokracii Václav Havel.

  4. Pánové všichni co tu vychvalujete komunisty.Jsem ročník 1976.Vím jako dítě co je to fronta na banány,pamatuju,že mandarinky byli jen na vánoce.Občas chyběl toaletní papír a občas vložky.V obchodě jste si koupili jogurt…1 max 2 druhy jogurtu.Nevybírali jste si z více výrobců…Žádní jiní nebyli.Plat byl cca 2500-3000kč a Škoda Favorit stála 85000kč.Netvrdím,že nebyli i pozitivní věci,bylo by to na dlouhý rozbor.To že veškerá výroba se stěhuje do Asie není o režimu.Podobný problém zažívá celá vyspělá Evropa.Jako dítě si pamatuju elektroniku na které bylo MADE IN JAPAN.To už dnes nenajdeš a není to chyba vlády a režimu v ČR.Hlavně si pamatujte jedno.VŠICHNI KTEŘÍ BY JSTE KRITIZOVALI TAKHLE VEŘEJNĚ REŽIM,SEDÍTE V KRIMINÁLE.Za názor.Nikdy nemůžu podporovat lidi kteří zavírali a posílali na smrt např.válečné hrdiny kteří bojovali proti fašismu.Všechny piloty R.A.F či jiné…Byli stateční,postavili se teroru a proto byli nebezpeční..Nikdy nemůžu vyměnit svobodu,byť nedokonalou a v mnoha ohledech děsně fungující za podporu straně která šířila teror.A taky pivo za 1,70kčs.Možná proto by je spousta z vás volila..

    • Netvrdím,že některé věci nemohli být rozehrané jinak.Ale ty desetitisíce lidí na náměstích nejen u nás,ale i jiných komunistických státech tam nahnal kdo?CIA?
      Ne,vlastní nespokojenost a frustrace z komunismu.NIKDE KDE VLÁDL KOMUNISMUS V EVROPĚ,NEFUNGOVALA DEMOKRACIE A MOŽNOST ZVOLIT SI KOHO CHCI.PO VÍTĚZTVÍ KOMUNISTŮ VE VOLBÁCH NÁSLEDOVAL TEROR A NEMOŽNOST ZMĚNY.A jestli Havla podporoval západ?Samozřejmě.Hlásal přeci svobodu a možnost svobodně říct co chci a podporovat koho chci.Tedy“západní“myšlenky…

Leave A Reply