31 komentářů

  1. Policajti jeli dobře…ale některý situace mi přišli až moc na hraně, respektive většina českejch řidičů neví, co má udělat, když vidí majáky a slyší sirénu. Nemyslim si, že stojí za to honit motorkáře, když policajti ohrožovali v tu chvíli životy ostatních řidičů daleko víc, než on (kterej prakticky ohrožoval život jen svůj vlastní)

  2. kundy mě vzali papíry za řízení pod vlivem OPL (kouřil jsem jenom trávu) a jak se ke mě chovali jak k nějaký fetce , chtěl bych potkat takový bizíčky bez uniformy za kolik by asi stály . prázdrná hlava roce nadupaný ale k lidem se chovat neumí. za první ani neměli funkční testry za druhý byly drzí v takový míře že jsem začal být stejný a oni ještě přitvrzovali , tohle mi přijde jako přehnané a hlavně motorkář jel jenom přes dělící pruh to neni za s takovej přestupek ?:)

    • Ta filosofie dnešní doby je taková, že už ti někdo vyfotí SPZ, nahraje a všude jinde, kde neplatí osoba blízká (jaký český přizdisráčství) ti přijde obálka. A ne že tě budou stíhat jak Belmondo. Tak by to mělo být, nebo by ho měli stíhat mimo město. V týhle situaci došlo i k ohrožení ostatních příslušníku silničního provozu ze strany policie.

      Co se týče pořizování materiálů fotografický, videií, DNA… přirozeně budete proti, já bych to tak cítil taky. Do chvíle, než mi nějakej sráč znásilní holku, nebo okrade dítě.

      • Souhlasím.Bohůžel tahle metoda neřeší to nejhorší.Chlast za volantem.Ten nevyfotíš.Určitě to byla jízda na hraně.To je fakt.Jenže podobné to mají sanitky nebo hasiči.Nejedou sice většinou tak ostře,ale i tak dochází k bouračkám.Pokud kličkuješ na majáky,vždy jsi jednou nohou v průseru.A pro zachránění jednoho života riskuješ jiné..

  3. mr.nobody on

    Problém vidím už v tom, že jel na motorce bez SPZtky. Už jen to je důvod k zastavení vozidla.
    Pochybuju, že ta motorka byla přihlášená a pojištěná – pokud rovnou nebyla kradená.
    A navíc to řídila fetka – přesný příklad člověka, který něco poškodí, někomu ublíží a ujede nebo uteče – na co by taky čekal.
    Perfektní práce hlídky a pro tu fetku – buď rád, že byli jen drzí – všude jinde by tě dokopali.
    Čekal si, že ti budou vykat a omlouvat se ti, debile?

  4. Tenhle případ byl, že týpek co jel na motorce je zasranej perníkář a na motorce jezdí pouze když je na perníku a navíc ta motorka byla kradená, takže všechno v pořádku…sice to bylo docela rychlí na město,ale proto má majáky a sirénu aby byl vidět a slyšet…kdo má čistý svědomí, ten neujíždí…když je kdokoliv čistej, tak ať už jede v čemkoliv nebo načemkoliv, tak zastaví a slušně si s hlídkou popovídá a většinou je to za domluvu i když je to přestupek ;)

  5. Peterson on

    Jste banda buezrantu a zmrdu, vy kteri tu pisete ze policie spatne, az ji nekdy budete potrebovat, budete brecet jako mali zmrdicci, protoze se policajt zdrzi, nez aby se nechal zamrdat debilem Vam podobnym kterej bude resit jestli zasah byl ok nebo to prehnal… tak radsi nebude delatn ic … klasicky ublizeny cechacci, obusek na vas kundy…

Leave A Reply