36 komentářů

    • Si protiřečíš, vězňů je jak sraček a za píčoviny viz. kamarád 4 roky za jízdu bez ŘP to mi nepřijde normální. a za druhý většina vězňů je nemajetná takže to platíme mi všichni. Takový ty rádoby „čórkaře“ nechat mlátit přes prdele fošnama jak tady bylo ukázáno ve videu a je klid. 8-)

        • Soudní zákaz takže tudíž maření soudního rozhodnutí, ale ten zkurvenej bodovej systém až při poslední kontrole mu řekli že už nemá body, tak mu vzali ŘP jenže dělal na elektrárně a auto prostě nutně potřeboval v práci i v životě pač dojíždět vlakem je na hovno když bydlíš od pracoviště 45 km. Takže až vyleze tak má dluh ve věznici, 30000 kč pokuty za porušení nařízení. Kdyby někoho srazil tak je to ublížení z nedbalosti a když ujet polici tak to je samostatný paragraf. To co jsi vypsal je tak na až 9 let ;-) . Klaus jako prezident mě nikdy neštval ale víc k tomu neřeknu, povíme si to až budeme mít Zemana a KOMOUŠE a já vám přísáhám že budeme vzpomínat na Klause :cry: :cry: :sweat: :sweat:

        • Ale já to platit nechci, já je přece nezavřel jsme v EU ať požádají o dotace. A to že jsou lidi zmrdi je normální jak by to vypadalo kdyby byli všichni hodní, nekradlo by se a tak dál hotová pohádka pro děti, to je život a dnešní svět a stím nikdo nic neudělá a já jsem rád že žiji zde ČESKÉ REPUBLICE a že si můžu jít koupit co chci a můžu si jít kam kdy chci, jinde se mají daleko hůř viz. Sýrie,Afrika,. :-| ?:-)

  1. Koko°1 on

    Předevčírem jsem na vlastní oči viděl, jak se projevuje amnestie. Pokud tu je někdo z Tábora, narazil jsem na Milana Pušku (největší cikánskej grázl, kterýho region poznal) s jeho tlupou tupounů a bavili se na téma, jaká je to paráda, že jim ted i další jejich kamarádi vypadnou na svobodu.

    Jak hluboko chcem klesnout? Tady je to doopravdy zralý na revoluci. Jen oheň očišťuje a z toho největšího bordelu vzchází nové hodnoty. Tahle doba se slušnýmu člověku směje, vráží mu nůž do zad a „finančně“ si zotročuje střední vrstvu (která už dneska neni střední, ale nižší)

  2. Atreides6 on

    Klaus nám v podstatě demonstroval co prezident může udělat a ani to nemusí nijak zdůvodnovat. Možná je to jen varování aby jsme dobře zvážili kdo bude další prezident který bude mít takovouhle moc. Klaus je chytrý člověk a nějak mi nesedí že by udělal takovou hloupost jak se říká v mediich. Udělějte si na věc vlastní názor a ne ten co předhazují média. Ty jen usměrnují stádo tupých ovcí směrem kam někdo potřebuje. Při revoluci za komančů v rozhlasu neříkali pravdu a stejně je tomu i dnes v televizi kde vám řeknou pravdu takovou jaká se jim hodí. Naší zemi nevládne premier i ten je pod tlakem nadnárodních společností. parlament je jen divadlo pro obyčejný lid ale v pozadí jsou teprve lidé kteří určují jak má co dopadnout.

  3. SkullWP on

    Lidi a rodice rikaj ze melu blbosti ale ja vim, ze vim to co oni nevi a ze to co rikam je pravda.Nebudu tu rozpravovat jak funguje tenhle prohnilej svet,kdo vi ten vi kdo nevi je slepy nebo nechce vedet ci jeste bude vedet.Tenhle bordel co tu mame,ne jen my napravi jen velke potoky krve,tady uz to nepude mirumilovne.Jak chcete jit laskou,pochopeni a city na grazla bez spetky cti a lasky neee tady pomuze jen nasili a nic jinyho ! Tenhle bordel se tu neobjevil najednou,ten uz se pestuje desitky let a uz dosahuje sveho vrcholu a je jen na nas jestli nechame jejich plan projit nebo ne.Doufam ze lidi uvidi

  4. Njan Njan on

    Kdyz se nekdo dostane do cela vlady, rozdeli Ceskoslovensko bez souhlasu naroda a tim pacha vlastizradu, za kterou jindy pachatele postavi ke stene a zastreli, a kdyz se pak tento samy clovek dostane do cela statu a stane se prezidentem republiky pak to muze znamenat jen jedno ze dvou:
    1. bud‘ je on strasne chytry a schopny a neuveritelene dynamicky parchant.
    2. nebo je cesky narod (a slovensky narod taky) narodem blbcu a bezmozkovych debilu, kteri si proste zaslouzi aby je jebal nekdo takovy.
    Ja jsem zastancem druheho bodu, Klaus neni nijak extra schopny ale Cesi jsou neuveritelne zhnili a tupi idioti a jeste ke vsemu zli a rasisti.
    Vsude na zapade (nebo u kommunistu na vychode) takovi kreteni jako Havel, Klaus a druzi by nemeli sebemensi sanci stat se politiky.
    :sick: :smug: :smug: :poop:

Leave A Reply