Konec amerických šerifů z Lázní Bohdaneč

33

dva širokodaleko vyhlášení šerifové (MP) z Lázní Bohdaneč, vyznačující se tvrdými zákroky a hlídkováním v amerických vozech došerifovali. Za své zákroky dostali od soudu podmínku a musí od válu. První video je jejich vlastní tvorba (možná si zaměstnání spletli s URNOU), další pak legendární honičky v okolí Pardubic.

httpv://www.youtube.com/watch?v=vUJigIiWZgM&feature=share&list=PL16CD70A4D90B0F95
httpv://youtu.be/yZAeVh38KKM
httpv://youtu.be/2Mg2FnCe2cU

[nggallery id=693]
Share.

33 komentářů

  1. idvidvdvv on

    je vidět že autor tohoto příspěvku je dement. Jako já nechci žít v republice kde si každej magor a kriminálník může dělat co chce a pak když policie skončí u soudu, kde je třikrát sprostěna obvinění tak se statni zastupce odvolava az narazí na toho správného soudce a pak jsou odsouzeni. Jako tahle republika zacíná bejt pěkně zkurvená!

      • Jo jo pochuzKÁŘI, sebral bych všem měštákům auta jo pár na výjezdy nechat to jo, ale aby si vozili prdele v autech to ne ať vyrazí do ulic pěšky. Proč drív to šlo a dnes ne? Tato skupina lidí nemá daleko k fanatismu hrajou si na ÚOOZ a přitom to jsou šlapky co mají pomáhat státní policii aby neměli „tolik“ práce tzn. dávat pokuty za špatné parkování,kouření na zastávkách atd… Neznamená že když se Americkej polda chová drsně tak u nás musí tak.V Americe se to dá pochopit k vůli jejich debilnímu zákonu o zbraních. :reallyangry: :-X

  2. Žiju v Lázních Bohdaneč a Řehoř toho pro město udělal hodně. Vyhnal odsud dealery, zloděje. Teď se nemusíte bát když zapomenete zamknout dveře, že Vás někdo vykrade. Nemusíte se bát jít přes silnici, že Vás někdo sestřelí autem, protože to neubrzdí. Každej tu jede max 50 přes město, nikdo tu rychlost nepřekročí. Takže pokud nejste zloděj nebo nejezdíte rychle přes obce nemusíte se ničeho bát. Díky Řehořovi teď žiju v nejbezpečnějšim městě v ČR. :-)

  3. občas jezdim služebně do L.B. a místní jsou na ně většinou hrdí, protože se třeba nemažou s mazáčkama a synátorama místních gansterů, pardon sponzorů našich politických stran a hejtmanů

    po pravdě jsem se ale těšil, až kolem pojedu na firebladovi, že je trochu proženu po čerstvim vzduchu

  4. S prací strážníků v Lázních Bohdaneč jsem se nikdy nesetkal,nemůžu hodnotit z vlastní skušenosti.Střelba s optikou,či výcvik střelby s útočnou puškou je hodně nestandartní.Zvolili nejnáročnější variantu hlídek,kdy je v autě jen jeden.To je velmi náročné…Problém vidím jinde.Když v USA řekne policajt“ruce na volant“95% lidí poslechne.Policajt je zákon.Pokud ho nerespektují čekají je velké problémy.U nás je zvyk opačný.Nadávky,vyhrožování různými kontakty na známe vysoce postavené.Téměř všichni znají své práva,nikdo povinosti.Pokud zastavím a udělám co policajt řekne,určitě mě nebude tahat z auta,používat pepřák atd.Pokud někdo razantně prosazuje zákon,je to často vykládáno jako policejní teror..Než pupkatého strejdu co kvér vyvětrá 1x za 2 měsíce při mířence na střelnici,radši tohle,byť je to na hraně zákona.Bez výcviku a vybavení mě totiž ten dobrosrdečný strejda nedokáže pomoct.Žádný zásah není bez rizika.Pokud někdo nezastaví,mám ho nechat ujet?Abych nikoho neohrozil?Nedá mi někdo občanku?Promiň jen jsem to zkoušel…Tak už jdi ať jsi kdokoli a provedl jsi cokoli…Ideální návod pro všechny gaunery.Buď tvrdý,policajty ignoruj,oni se na tebe vykašlou…

  5. No do prdele, co je to za zakomplexovaný blázny? Podle jejich soukromého videa se někdo v mládí hodně díval na Chucka Norrise a spetl si práci pochůzkář u městské policie (těm bych nedal do ruky ani zbran) se SWAT týmem!

    Je jedno, jestli to, co dělali někdo schvaluje nebo odsuzuje podle svých morálních zásad a jestli něčemu pomohli nebo ne – jejich chování je nepřípustné!

  6. vsem bych doporucoval vlastni osobni zksuenost, potom pochopite ze jsou to obycejne vypaltane hovada, bezmozci, kteri neumi odpovedet na obycejnou otazku pri reseni prestupku a melou si svou. Kdyz uz dojde na lamani chleba tak nezavolaji PCR, ze to zkusi vyresit oni a domluvou, jsou to obycejni curaci – HOWK.

  7. idvidvdvv on

    A NEBO ZRU3ME MĚSTSKOU POLICI A UVIDDÍTE JAK TO BUDE VE MĚSTECH V PRDELI. PAČ POLICAJTA VENKU NEUVIDÍTE A KDYŽ POTŘEBUJETE ABY PŘIJELI, TAK JIM TO TRVÁ POMALU CELÝ DEN! TAKŽE JA JSEM RÁD, ŽE U NÁS MĚSTSKÁ JE A ŽE JE NA TY HAJZLE A ZMRDY TVRDÁ, KDYŽ POLICIE NA TO MRDÁ A NIC NEDĚLÁ

  8. Ahoj všem pokud takto bude postupovat při zásahu policie ČR tak proč ne to beru!
    Nechápu jak si tohle mohou dovolit za…ný měšťáci !!! Proč nechodí pěšky a kontroluji kapsáře,zlodějíčky,smaženice a ty co dělají bordel po městě, tohle snad nemůžou myslet ani vážně !!!!!

Leave A Reply