56 komentářů

  1. Samozřejmě respektuji názor většiny a pana Zemana ve funkci prezidenta republiky budu respektovat. Všimli jste si té básničky v komentářích po tímto videem na youtube? Kopíruji:

    Miloš vyhrál, jasná páka, dceři dal hned francouzáka. Radost má z těch hlasů stovek, nad kartonem Becherovek. Vyhrál jeho projev štvavý, komunisti v skrytu slaví. Estébáky volen v houfu, pod vedením Mirka Šloufů. Agresí a vulgaritou, odhalil nám tvář svou skrytou. Střílel po nás sprostá slova, hodná lidí bez domova. Na Hrad tedy žádná změna, každý zůstal u vemena. Klaus je smíchy celý říčný, TO je smlouva opoziční! Zase jednou vládnou spolu, holt jsme prostě národ volů. Díky Češi.
    :-)

  2. sententiam meam on

    Volte si koho chcete, z hlediska politiky to stejně vyjde na stejno. Oba klauni jsou jen loutky s kterýma cvičí úplně někdo jinej. Osobně ale zastávám názor, že prezident by měl být čech/moravák ;-) jak poleno a né někdo kdo tady v podstatě nic neprožil (klidně bych volil i avatára kdyby stál proti Karlovi).
    Dalším je otázka jestli dělat kozla zahradníkem. Za mě taky asi ne. Majetek za 40 mld. Kč co ještě Schwarzenberg nezískal by asi byl v současnosti po schválenejch církevních restitucích docela rána pro státní kasu nemyslíte?

  3. Zeman chlastá a Kája je s toho vožralej.

    to: nitralek
    Každý kdo voli Kníže je systematicky pravičák či dementní člověk. Inteligentní člověk ví že kdyby se dostal na hrad kníže, že by ta zlodějská směs top09 získala na moci a obyčejnej člověk by tady skončil.
    Voliči knížete moc dobře vědí co dělají.
    Když někdo tvrdí že to není o levici a pravici, tak je asi debil.

Leave A Reply