39 komentářů

      • Nerozhoduji mezi lidmi, ale mezi levicí a pravicí.Levicové názory jsou většinou nesplnitelné, ale mají vždy krásnou vidinu hramonie a klidu a soužití. A mimochodem Pan kníže je 10 krát lepší formát a charakter než ten spiťar a to že má špatnou výslovnost no a? Jsem moc zvědav jak nás bude reprezentovat Zeman. Však On nám to Miloš vše vybarví nebudeme se stačit divit. :sweat:

        • No a ja se rozhodoval zase podle toho,jak nas bude kdo reprezentovat.To,že knize neumi mluvit,je celkem podstatna vec pro roli prezidenta,nemyslite?Taky me zarazilo par jeho nazoru,treba ten,ze podepise jakykoli zakon,ktery si poslanci odsouhlasi,sudety ,cirkevni restituce,100x odchod z vlady a stale tam je,amnestie nejdriv souhlasil,po zjisteni ,ze jsou vsici proti,tak otocil. . Charakter nic moc,kdyz vyhodil podrizenyho,kdyz upozornil na korupci.. A kdyz k tomu pripocteme vek (75) tak je proste nevolitelny. A jen pro informaci,Zemana jsem nevoli v prvnim kole,mel jsem jineho favorita.

      • Jenom v Češtině má špatnou výslovnost jinak francouzština a němčina je perfektní, ale mluví i Angličtinou bez zádrhelů. „Neumí mluvit“ je chabý argument, jinak kdyby Pan Kníže někam přijel tak by se v pohodě domluvil sám, pořád lepší než aby tam přijel někdo a jebal je za to proč mu´proboha neřekli že je tam schod!!!! Je to nafoukanej arogantní socan(červená kravata jako třešně:-). To si děláš srandu né? Víš vůbec kolik je miloušovi skoro 70 let to zase takový rozdíl není stejně tak za 4 roky bude státní smutek. To je mi úplně jedno koho jsi volil v první kole, ale jde o to jestli má být u moci levice nebo pravice tak by jsi měl mít jasno, nevím kolik ti je let, ale jestli jsi zažil socialismus tak bys měl mít rozum a volit vždy do prava(poučení z vlastních chyb) ať je to kdo je to. Ve sněmovně je jen jeden proud vody nemůžeš plavat proti chápej to je mafie(zákony pro sebe) takovejch už bylo že s nimi zatočí, a pak je to ruka v ruce.Nikdo na ně nemá, natož pak prezident. A jestli si socialismus nezažil tak chápu že jsi volil Zemana. levice má vždy krásnou vidinu, ale chce to čas, a uvidíš sám;-)

        • Ohledně porovnávání reprezentace – jeden vypadá, že jede na prášcích a druhý na chlastu. Jeden chrápe i při projevu vlády k národu a druhý nemá vůbec před ničím respekt. Teď to spolkněme a přijďte k dalším volbám a hlavně volte podle sebe, ne toho co Vám cpou média a nebo je to cool na FB.

        • Ale aj kdyby se umel dorozumet aj s martany,tak je mi to jedno.Jako CESKY prezident by mel,nebo MUSI umet mluvit CESKY. Skoro 70? To potom knizeti je skoro 80 :-D Je mezi nimi rozdil 8 let,coz v takhle pokrocilem veku hraje docela velkou roli! Pravice ,levice… to opravdu neresim,sve duvody jsem jasne napsal.A tim ,ze jsem ti napsal ze jsem ho nevolil v prvnim kole… jsem myslel to,ze jsem Zemana volil jen proto,aby tam nebyl prave knize.

  1. Není nadrbaný. Nemyslím si, že by přišel na veřejné vystoupení v podroušeném stavu. Narodil se v roce 1944, tudíž už ma na slabší motoriku trochu právo, ty jsi nikdy nezakopl? A že my jsme si zvolili prezidenta? Ty jsi nebyl volit? I ty jsi měl možnost jít volit a dát hlas tomu, kdo Ti byl nejbližší. Jestli jsi volit nebyl tak nemel nesmysly. Zeman je inteligentní člověk, věcí druhou je jeho chování(k novinářům), ale věřím, že tebe, který chodí zpříma a bez zaškobrknutí strčí do kapsy kdykoli…

  2. Bylo tomu dávno…pradávno.V časech hluboké totality,když v Sovětském svazu umíral jeden generální tajemník UV KSSS(prezident) za druhým.(Brežněv,Andropov,Černěnko.Tehdy se říkalo,že Ruský prezident musí mít alespoň tolik energie,aby přešel Rudé náměstí,bez kolapsu…Nevím,jen mě to tak napadlo při sledování videa… :-)

  3. Finále volby prezidenta bylo i dost o tom, kdo má svůj názor. „Karel“ je dle mého člověk bez osobního názoru, který je pouze loutkou v rukou majitelů TOP09 (tedy v současné době – už se postupně od 2002 angažoval v US-DEU/ODA,Strana zelených,TOP09. „Miloš“ je sice jeden bonmot za druhým (a pro dost lidí až moc „upřímný“),ale je sám sebou a svou vizi dokáže prosadit (ať už je to někomu příjemné nebo ne / rozhodně když je pro něj někdo debil, tak mu to i řekne a nehraje na něj divadlo – i to je jistá forma upřímnosti). Konkrétně pro mě je „Miloš“ „čitelnější“ než „Karel“, u kterého se mění názor na věci podle toho, jak mu to nese voličské hlasy (třeba již několikrát zmíněná amnestie). Na odbornost v „tunelářských“ pracích jsou tak na stejno (což je na finálním kole volby prezidenta asi to nejhorší, protože tam byli kandidáti, kteří rozhodně tento „stín“ minulosti neměli). Hodně brutální byl názor pána podporujícího „Karla“(myslím, že to byl nějaký ekonom)v jedné televizní diskusi o tom jak volil (to je dost vypovídající o této zemi). Cituji “ Můj top kandidát v prvním kole byla paní Roithová, ale vyhodnotil jsem si, že nebude mít takovou podporu, tak jsem dal hlas xxxx(snad to byl Dienstbier nebo Fisher – to mě vypadlo) a nyní podporuji „Karla“. Tím mě rozsekal a přesně ukázal připo..nost tohoto národa, který má neustále potřebu někomu lézt do řiti a bojí se podpořit opravdu svou (dle svého srdce a svědomí) nejryzejší volbu jen pro svou vypočítavost a potřebu být součástí „většiny“ i když třeba s jejich názory nesouhlasí. Stejně tak zklamali obě strany lidí podporující svého kandidáta svým totalitním chováním a co hůř i u studentů podporujících „pravicového“ „Karla“. Alarmují proti komunistům a možná „nevědomky“ používají jejich praktiky potírání opačného názoru. Ne tyto volby nebyly demokratické, protože se tak nechovali voliči a i dnes to vidíme v médiích včetně těchto stránek, kam jsem chodil i proto, že tu nikdo necpal své politické názory – to je totiž demokracie, vol koho chceš, nech druhé volit koho oni chtějí a navzájem se za to neosočujme. Vše ostatní je projev totality a extremismu. Teď je náš prezident pan Miloš Zeman (a opravdu nás všech – pokud nejste nelegální přistěhovalci, nebo nedojíždíte za prací z jiné země), za pět let mu můžeme vystavit „účet“ u dalších , snad už demokratických voleb. Přeji to Vám všem a hlavně to přeji Vašemu zdraví.

  4. koment „vzestup Milouše doprovází i pády.. neveřejné video z ČT“ je mimo. Kdo se díval na ČT a ne na komerční bulvár, tak to viděl live. Celý jeho příjezd běžel ve zmenšeném okně, v rámci vysílání k připravovanému rozhovoru s panem Moravcem (ano bez zvuku – ten tomu dodal tu „správnou“ atmosféru). Osobně bych asi při tom zakopnutí vyřkl něco peprnějšího než budoucí prezident. Už se mi to stalo, že jsem nedával pozor a rozbil si hubu na přehlédnutém schodu a rozhodně bonmoty a vtipné komentáře ze mě nešly. :laugh:

Leave A Reply