Vzkaz pro TV Nova

53

když si odmyslíte že kluk nemá skvělý rétorický schopnosti a zamyslíte se nad obsahem, který je podán heavy formou, tak má samozřejmě pravdu. Osobně mám stejnej názor na mass media, speciálně na nejsledovanější TV. Zprávy už několik let nesleduju, je to jen vymývání mozků západním způsobem.httpv://youtu.be/_goQVs_Kois
Originální komentář autora videa:
Než si v komentářích začnete zvyšovat ego, přečtěte si tento popisek. Je mi jedno, jestli mě tady zablokujete, zda po mě půjdete. Pravda za každou cenu půjde na povrch!

Vědecky je prokázáno, že hry nemůžou k žádné násilné agresivitě nebo dalším věcěm. Vědecky je prokázáno, že za to mohou právě ony média. V reportáži na vraždu, nebo v jakékoliv reportáži na cokoliv, kde zemřel člověk, Vám popíšou přímý detail toho, jak se to stalo. Všechny reportáže jakékoliv vraždy nebo něčeho, kde zemřeli lidé, začíná takto:

1. Pojmenujou zločince
2. Popíšou jeho osobnost
3. Popíšou do detailů událost, která se stala
4. Počet vražd co danný zločinec způsobil
5. Srovnávají ho s dalšími zločinci

Poté média začínají dávat na vinu věci, které vůbec nemají většinou s dotyčným co dočinění. Média přímo popíšou, jak byl zločinec oblečen, tímto popíšou, kam si například schoval zbraň. Udělají zněj takzvaného Anti-hrdinu. Pokud by se televize snažila danou reportáž udělat co nejvíce nudnou, kde by neříkala všemožné detaily, nedělo by se tu tolik vražd. Je prokázáno, že po každé vraždě, které je v televizi popsána se do dvou týdnů, někdy i dřívě, objeví další, podpbná vražda. Vážená televize Nova: Začněte už sakra po několika letech vašich všech negativních sraček co vypouštíte z úst v reportážích říkat pravdu nebo rovnou svoji celou kariéru zabalte, je mi zvás, médií, nablití. Všichni tady melete, že za to policie nemůže, leda tak hovno. Šli po Martinovi jen díky tomu, že ho otec nahlásil protože mu bylo 17 a půjčil si od něj bez dovolení auto. Kde jste se sakra dočetli, že jel 200km/h? Ano, ovečky, věříte médiím. Když sám ujel v Audi A6 300km až do Brna, myslím, že na zpátek by se také dostal bez problému. Protože ujet 300km už dá lidem zabrat. Kdyby se tam žádná policie neobjevila, Martin by dnes seděl opět u YouTube, natáčel videa a všichni by byli spokojeni. Sbohem.

Share.

53 komentářů

  1. Atreides6 on

    No Tv Nova a jiné bulváry je to jejich práce věci nafukovat a překrucovat skutečnost a dělají to proto že to lidé chtějí protože chtějí slyšet a vidět senzace. A to že policie jej stíhala to je jedině dobře je to jejich práce a sou za to placení aby ji vykonávali a kdyby byl tak dobrý řidič jak tady vypráví tak proč sestřelil tolik aut -to neví že má policii zastavit??? Byl to kretén ale můžou za to jejho rodiče protože ho tak vychovali nebo Vám příjde normální šlohnout otci auto a ujíždět policii??? jediné v čem má tady ten kluk pravdu je že je hloupost spojovat jeho činy s hrami na počítači. Toby stejně tak u většiny vrahů měli uvádět zda to byl křestan.

  2. To je jasný už dávno že tv nova je dno žumpy co se týče kvality vysílaných zpráv. Bohužel pouze odráží inteligenci našeho národa, je to prostě dobře promyšlený způsob výdělku. Až Češi sami přijdou na to že nemá cenu tv nova sledovat tak teprv potom skutečně přestane protože jim to do tý doby bude pořád slušně vydělávat. Tohle stupidní video pro ně nic neznamená. Je podaný pro mě naprosto odpuzujícím způsobem a i obsahově je na tom špatně. Říká tam věci který normální lidi nezajímaj a jsou jim u pr…e a divák tv nova si z toho taky moc dělat nebude. Video trapný a k ničemu, jsem zklamán že se objevilo i zde. To bych tady spíš čekal video jak tento chlapec předvádí Jana Zelenku, video které vám stejně primitivní formou předá téměř stejný počet užitečných informací jako toto video.

  3. Ještě koukám na „orginální komentář autora videa“. Je zjevné že autor se „inspiroval“ tímto videem: videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/skolni-masakry-a-nasili-ve-hrach Velice zajímavé video kde se mluví o vraždách ale událost o které on mluví byla nehoda. Toto video včetně „Originálního komentáře autora videa“ má asi stejnou informační hodnotu jako zprávy tv nova.

  4. je pravda že na nově je to hovno za hovnem,zprávy sou jen Krádež,vraždy podvody a smrt. Každej je sám svého strůjce štěstí,když ho ovlivní nova a pak se zabije,tak je to asi taky nějaká sračka a tenhle týpek,v něčem má pravdu ale je to stejný jak bejt závislej na fejsbůku a sbírat lajky,takže nic toto video u mě nezanechalo…

  5. donatero on

    Můj názor je takový,že to policie pořádně zbabrala…použila nevinné lidi,aniž by o tom ti řidiči věděli,jako živý štít!Místo aby ho z povzdáli(vrtulníkem)sledovali až někde zastaví a tam ho sebrali,tak si hráli na kovboje a tím ho vyprovokovali k tak riskantní jízdě!Nebyli schopní ho zastavit,tak zastavili ostatní-UBOŽÁCI!! Jak jsem řekl-toto je můj názor.

  6. Zaměstnanec ČT on

    Zdravíčko, pracji přímo v televizi (česká televize) a tak se pokusím přinést objektivní názor člověka co zná televizi i z té druhé stránky.
    Nepodílím se přímo na obsahu vysílání ale na pracuji jako technik.
    Obsah vysílání má na svědomí dramaturg a následně scénárista. Dramaturg nebo scénárista bývá z pravidla důchodce 70+ a nebo homosexuál.
    Člověk kterému je 70+ již podle mého názoru nemůže určovat obsah televizního pořadu pro například děti. takový člověk by vůbec už neměl pracovat a pokud už pracuje, měl by se podílet na přípravě pořadu pro své vrstevníky.(stejně tak jako by zase neměl dělat 18ti letý člověk pořad pro důchodce).
    Druhá skupina jsou Homosexuálové, mezi které počítám i vlezprdelky, protože jsou pro svůj prospěch ochotni pustit do vysílání uplně cokoliv.
    Typický příklad s tím hraním her. Je zapotřebí senzace, tak se prostě udělá za každou cenu. šéfové jsou spokojení, protože české ovečky to hrozně žerou
    a homosexuál je šťastnej, protože je středem pozornosti a nadřízení ho za ty jeho sračky uznávaj, protože jim sledovanost v konečném výsledku přinášií prachy.
    To jestli je obsah vysílání objektivní a nebo jestli je to vůbec pravda už nikoho nezajímá.

    Pak je ještě další skupinka lidí, kteří jsou na vysokých postech a ovlivňují to, čemu se bude přiklánět pozornost. Například se radši 1000x omele, že klaus ukradl propisku, ale jen jednou se neřekne, že ministr zdravotnictví prosral 2 miliardy korun a není za to nikdo stíhán. Média cíleně odpoutávají pozornost od velkých kauz a z toho pár vysoce postavených jedinců profituje.
    stejně jako se teď bude rozmazávat nehoda toho kluka na D1 a bude se to pitvat a pitvat, ale stačí se tím zamaskovat několik jiných průserů.

    Další bomba bude soud s Klasem. Z toho bude senzace taková, že se uplně zapomene na to, co vlastně udělal. I kdyby ho teoreticky odsoudili, což je téměř nemožné, tak má imunitu ajediné co se může stát je to, že příjde o doživotní rentu.
    Český ovce budou jásat ale že to vlastně všem miliardovejm podvodníkům prošlo, už si nikdo neuvědomuj. A nikdo už s tím nic neudělá, už je to vyřízená věc. :-/
    Nedělejte si iluze, cenzura funguje ještě lépe, než kdy předtím.

      • Zaměstnanec ČT on

        Dalo by se o tom napsat opravdu hodně.
        Teď naposledy aférka se Zemanem, jak hodil hubu v televizi u křesílek.
        On nespadl protože byl nalitej, ale spadl proto, že ho ředitel navedl blbou cestou. Ten schod ze kterého Zeman spadl má cca 50 cm. Proto jsou tam ty záterasy a kytky, aby tamtudy lidi nechodili.
        Uprostřed toho „respírka“ jsou normální dva schody a ještě označené žlotočernou páskou. Vchod ke křeslům je tedy pouze uprostře a je řádně označen, což ředitel ignoroval a Zemana poslal rovnou do díry. Je logické, že zavrávoral, stalo by se to každému, nikdo by nečekal, že je schod tak vysoký.
        Hned na to se stalo, že si zeman zapálil cigaretu. (Celá budova ČT je přísně nekuřácká a porušení zákazu kouření se trestá pokutou 500kč.) Všude jsou tedy značky „zákaz kouření“, což Zeman ignoroval a ještě řekl řediteli „Pane řediteli, tak kde máme popelníček“ ? a ředitel, mu odpovídá „už jsem pro něj poslal“.
        Jedna věc je ta, že někdo na uplně stejném místě dostane pokutu a někomu o půl hodiny později sám ředitel televize, na to samé místo, donese popelníček. Je to sice prkotina ale pravidla by měli platit pro všechny.
        Ovšem celá tato věc vygradovala, když technik, který zveřejnil záznam, dostal vyhazov a ředitel k tomuto „incidentu“ řekl pouze to, že o popelníku vůbec nic neříkal a že to není jeho hlas.
        Ředitel je tedy pěknej prolhanej sráč, protože je zcela bezpochyb, že to byl jeho hlas.
        Když už to jednou udělal, mohl to odůvodnit tím, že to byla výjmečná situace a proto se rozhodl Zemanovi cigaretku dopřát.
        Na to by snad nikdo ani nemohl nic říct. Ale tvrdit, že nic takového nikdy neřekl je naprostá ubohost a opět výsměch všem, završený vyhazovem člověka co to zveřejnil.

        Ale abyste si nemysleli, že v televizi pracujou jen kokoti, tak musím na druhou stranu uznat, že je tam opravdu hodně schopných lidí, co mají objektivní názory a mají i velice dobré nápady, ale bohužel nejsou u moci a tak se jejich nápady nikdy nemůžou uskutečnit. Televize by mohla vysílat kvalitní zábavné ale i jiné pořady, bohžel ale o tom nerozhodují ti správní lidé..
        K moci se dnes bohužel slušný a poctivý člověk nedostane.
        Občas se i trochu stydím, když vydím svoje jménu v závěrečných titulkách nějaké sračky. Ale jak jsem řekl, jsem pouze technik a tak nemůžu ovlivnit obsah…..

  7. tomáš on

    admine si debil co je tohle kurva za argumenty ujel 300km tak by to nějak už dojel.To chceš říct že když mě zastaví policie a já budu ožralej tak bude v pořádku když řeknu že to mám kousek že už sem ujel většinu cesty takže to už zvládnu!!!ok pane řidiči můžete pokračovat!!!si piča nebo jak.

    mimo to měl chlapec na výběr a že se rozhodl to do někoho narvat je jeho rozhodnutí mohl žít jeho blbost.policii nesnáším ale momentálně tleskám za to jak to zvládli.

  8. Kdo byl Antonín Blkažek z Frenštátu?
    Celá republika lituje „oběti“, obyvatele zříceného paneláku ve Frenštátě,
    ale ve skutečnosti právě tyto „oběti“ pana Antonína Blažka uvrhly do dluhů a
    nakonec ho s exekutorem připravily o byt v osobním vlastnictví, od
    bezdomovectví jej dělilo už jen pár dní. Zaslouží si tito lidé soucit a
    pomoc, když sami zničili člověka? Pan Blažek dlužil celkem 140 tisíc korun.
    Základem dluhu bylo, když Společenství vlastníků („oběti“) v 90. letech
    povolilo zřídit Večerku v suterénu paneláku, pod bytem pana Blažka. Pan
    Blažek si mnohokrát stěžoval na hluk a prodej alkoholu nezletilým ve Večerce
    na frenštátské radnici, zodpovědní úředníci ale nejednali. Pan Blažek na
    Společenství vlastníků („oběti“) podal soukromoprávní žalobu, jenže prohrál
    a soud mu uložil úhradu nákladů soudního řízení. Pan Blažek odmítl a toto
    byl základ dluhu. V bytě se mu vytvořila plíseň kvůli zvýšené vlhkosti v
    důsledku nepovoleného chovu ryb pro prodej v suterénu paneláku, kde vlhkost
    dosahovala až 80 %. Dále se Společenství vlastníků („oběti“) většinově
    rozhodlo rekonstruovat panelák, vyměnit okna atd., pan Blažek na toto neměl
    peníze, ale byl přehlasován, takže mu vznikl dluh vůči Fondu oprav. Kromě
    toho pan Blažek dlužil na poplatcích za vodu a elektřinu, proto byl odpojen.
    Sousedé („oběti“) mu ze msty zlomyslně rozbili okna bytu, která měl pak
    zalepená izolepou, rozřezali mu i pneumatiky u auta. Pan Blažek se živil
    dříve jako drobný řemeslník a poslední rok roznosem letáků, roznášel i 11
    hodin denně, ale výdělek sotva stačil na skromnou obživu, natož úhradu
    celkového dluhu 140 tisíc korun. Společenství vlastníků („oběti“) předalo
    pohledávku vůči panu Blažkovi exekutorovi, který byt pana Blažka v roce 2012
    dražebně prodal. Poslední lhůta, do kdy měl pan Blažek svůj byt opustit,
    případně být násilně z bytu vystěhován, a skončit jako bezdomovec, měla
    vlastně nastat pár dní po výbuchu. Pan Blažek byl věřící křesťan, v tomto
    zlodějském neprávním státě se bránil, jak to šlo, psal o sobě i na
    internetu, ale žádné pomoci se od státních orgánů ani spoluobčanů nedovolal.
    Pan Blažek nebyl „psychopat“ ani „krvežíznivý násilník“, jak ho lživě
    prezentuje řada českých médií, dokonce se mohl prokázat i znaleckým
    psychologickým posudkem v jedné ze svých kauz: „Obžalovaný je podle znalce z
    oboru psychologie v rámci širší normality povahy hodnocen jako osobnost
    akcentovaná se zvýšeným vztahem k právu a spravedlnosti a s puzením k
    napravování nepravostí v okolí a ve světě.“

    ———- OTEVŘENÝ DOPIS PŘEDSTAVITELŮM Města Frenštátu pod Radhoště
    Zastupitelstvo města nám. Míru 1 74401 Frenštát pod Radhoštěm podatelna@
    mufrenstat.cz
    V minulém volebním období se Město Frenštátu pod Radhoštěm, zastoupené
    Beátou Houšťavovou a RK Beskyd s.r.o., dopustilo finančního podvodu
    opakovaným požadavkem vyplacení již uhrazených pohledávek. Město Frenštát p.
    R. v současnosti vymáhá pomoci exekuce neexistující pohledávku také proto
    aby zakrylo svůj díl viny na podávání alkoholu, cigaret a distribuci drog ze
    společných prostor domu č.p. 39 na ulici 6.května ve Frenštátě p.R. S Městem
    Frenštát p.R. vedu soudní spor na ochranu osobnosti o Kč 900.000,- Město
    Frenštát p.R. se podílelo na znepřístupněním společných prostor suterénu
    domu č.p. 39 na ulici 6.května ve Frenštátě p.R. Ve společných prostorách
    choval a prodával Luděk Bohm ryby. By zde podáván alkohol, tabákové výrobky
    a drogy dětem. Ty pod vlivem omamných látek močily a vykonávaly velkou
    tělesnou potřebu v okolí přilehlých domů. Mládež urážela a slovně napadala
    každého kdo měl k jejich konání výhrady. Luděk Bohm ve společných prostorách
    provozoval nepovoleně i restaurační činnost. Dospělí jedinci pak pod vlivem
    alkoholu ochcavali a osravali prostor za domem č.p. 39. Zastupitelstvo města
    ani po mých opakovaných apelech a na mou snahu po nápravě reagovalo tím
    způsobem, že vyzývalo přítomné, ústy místostarosty Hanuše Víta, k mému
    napadení a vyhození z veřejného zasedání. Nápravu nesjednali ani policisté
    OO Policie ČR Frenštát p.R. kde měl provozovatel večerky Luděk Bohm a jeden
    spolumajitel domu, Jan Janák, příbuzné. Závadovou a trestnou činnost
    spojenou nezákonně obsazenými prostorami kryli pracovníci právního oddělení
    města, pracovníci stavebního odboru i strážnici MP Frenštát p.R. Přímou
    trestní odpovědnost za daný stav nesla paní Pavlová a po převzetí její
    funkce Beáta Houšťavová, která rovněž neplnila své povinnosti při zprávě
    cizího majetku. Společné prostory byly pronajímány v rozporu se zákonem o
    nájmu a pronájmu nebytových prostor, byly v nich v rozporu s vydaným
    povolení provedený stavení úpravy. Ve třetí obsazené místnosti byla
    provozována činnost na kterou neměl pronajimatel povolení. V kanceláři byly
    chovány ryby určené k prodej. V důsledku provozování nepovolené činnosti
    pronajimatele a na ní navazující nečinnost odpovědných pracovníku Města
    Frenštátu p.Pavlové a p. Houšťavové , byla naše rodina nucena žít prostředí
    ohrožující její zdraví a život. V Bytě se, v důsledku nepovoleného chovu ve
    společných prostorách pohybovala vzdušná vlhkost okolo 80%, Hnily nám
    koberce, podlaha. Docházelo k poruchám elektroniky a byla zničeno
    multifunkční zařízeni v ceně cka Kč 18.600.- Na stěnách se tvořila plíseň.
    Byla zničena elektroinstalace.a zrezivěla i vnitřní plocha zadlabavaciho
    zámku u vstupních dveří do bytu.
    OMLOUVÁM SE TOUTO CESTOU VŠEM OBČANŮM, KTEŘÍ BUDOU PŘI POKRAČUJÍCÍ PŘI S
    VEDENÍM MĚSTA NECHTĚNĚ OBTĚŽOVÁNI. Zároveň se obracím na rodiče jejichž
    dětem, podáváním návykových látek ve společných prostorách domu č.p. 39 na
    ulici 6.května ve Frenštátě p.R. prznili duši a ničili budoucnost aby se
    obrátili na Ministerstvo vnitra a Ministerstvo spravedlnosti. Noví ministři
    Ministr vnitra Radek John.Kancelář ministra vnitra, Nad Štolou 3, 170 34
    Praha 7 a Ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil, Ministerstvo spravedlnosti
    ČR, Vyšehradská 16, 128 10 Praha 2 přeci slíbili, že pořádek ve svých
    resortech udělají. Pokud slib dodrží přenese se pořádek a řád i na úroveň
    obcí.
    Frenštát p. R. 16.11.2010 Antonín Blažek. 6.května 39, 744 01 Frenštát p.R.
    Antonín Blažek

    Tímto nikdo nechce omlouvat čin tohoto člověka. Věc kterou udělal je
    neomluvitelná. Je to jen pohled na věc z opačné strany, který se z médií
    nedozvíme.

      • Kazatel on

        to kaprik: Sorry, já rozhodně nesouhlasím s tím co pán udělal, ale jestli nejsi skutečně debil co neumí číst, tak si přečti nejen začátek, ale i prostředek a hlavně konec výše uvedeného příběhu. Nevím jak ty, ale já tam vidím sdělení „Tímto nikdo nechce omlouvat čin tohoto člověka. Věc kterou udělal je
        neomluvitelná. Je to jen pohled na věc z opačné strany, který se z médií
        nedozvíme.“

        A ty, jako správný kokot, napíšeš: „To je důvod k tomu vyhodit do vzduchu barák i s dětma?“

        :-|

  9. ?:-) tu je strašná debata :D o tom já poradím tv není potřebná :D já 3 roky na ní nekoukám mě stačí notas internet a pohoda :D a na názor počitačových her bych odpověděl tak pořidte dětem lepší kompy at mužou hrát realnější hry ,nemusí to pak volit živě nfs most wanted mazec grafika :D taky tam ujíždí v nadupaných kárách v tv nova je kobra 11 :D lidi budte štastni raději si povídejte než čumet na telky u toho každej jen drží hubu na hokej ju zapněte nebo na sport a dokumenty ale synek má pravdu jdem sním

Leave A Reply