15 komentářů

  1. Admine nějaké info kde se to odehrálo ? cca měsíc zpět se takto pokusili okrást mou matku. Nakládala nákup do auta, když měla kabelku na sedadle spolujezdce, přiběhla černá huba a s kabelkou nasedla do auta. Máti se nezalekla a kabelku ji z auta vytrhla. PČR se ji max. vysmála že dopátrat nikoho nedopátrájí ikdyž na parkoviště koukala kamera . Jinak je to hnus co se tady už delší dobu děje, jak říká kolega lynčovat lynčovat !!

  2. Atreides6 on

    Vidět to já tak auto pronasleduji a hlasim to telefonem na Policii hned. Aspon nejaka snaha by byla je dopadnout. Jiank k debilitě lidí. V Sobotu jsem jel autem mimo obec, prejedu horizont a tam dve dodavky 5m za sebou trojuhelnik a neco opravuji tak tak sem dobrzdil. Rikam chlapovi at si daj trijuhelnik na horizont jinak to do nich nekdo napakuje a chlap mi odpovedel „tady se rychle nejezdí“ no tak sem jel dal a zavolal to na policii at si to s nema vyridi. Tim chci rict ze to co se u nas deje je zasluhou nasi lhostejnosti a necinnosti. Nebudte slepí k tomu co se deje v okoli.

    • Jedna informace pro vás – Ohořelí zmrdi!!!
      Společnost se posuzuje podle toho, jak se chová její většina. Naše společnost z většiny pracuje, vychovává děti a dodržuje pravidla, která jsou stanovena tímto státem. Vaše zkurvená společnost nepracuje, vyžírá tento stát, vyžírá nás obyčejné občany, krade, děti vychovává jen k tomu, aby z nich vyrostli další zmrdi.
      Všude se oháníte diskriminací! Jediný, kdo je tady diskriminovaný, je obyčejný pracující člověk (bílý čech). Policie, politici a celá justice vám leze do prdele, protože si někdo kdysi vymyslel nějaké zkurvené práva proti lidskosti, kterých vy jenom zneužíváte, i když lidi ani vlastně nejste. A vlastně už dnes ani nikdo neví, co s váma, protože na všechno serete.
      Já to vidím tak, že do budoucna, jestli se má něco změnit, vezmem do ruky všechno, čím se dá zneškodnit škodná a vyčistíme to tu, protože u vás jak vidno se do budoucna nezmění nic. Akorát vás přibývá a připravujete obyčejné lidi o více a více peněz. Nebýt vás, vy černé kurvy, tak máme dost peněz na zkvalitňování našich základních potřeb, silnic, školství, zdravotnictví.
      Černí zmrdi dostanou zhruba 30 litrů na hlavu, prohrají to v automatech, škodí, kradou, přepadávají, mají vše zadarmo (kolikrát to jsou i řidičáky). Za nějakých 60 – 70 let jste nebyli schopni se dostat ani k tomu, abyste dodržovali základní pravidla.

Leave A Reply