40 komentářů

  1. Nač být tak povrchní a soudit podle vzhledu, admine? Mě ta slečna přišla jako hezká, milá holka s krásnou postavou a lehkou obličejovou vadou. Ošklivou bych ji rozhodně nenazýval. Tolik k tobě.
    Teď k epizodě RP: Lidi, vy si ještě pořád myslít, že toto je nahrané? Že slečna jako tato je typická herečka v pornofilmech? Vždyť by ji každý hned poznal! Že budou točit v baráku, kde kolem nich chodilo sem a tam plno lidí? Epizod RP už bylo natočeno tak moc, že by se přece už dávno vyčerpaly prostory, kde točit. Vám snad nedochází, že v každé epizodě, kdy je PublicAgent doma u svojí oběti, to vypadá pokaždé jinak? A proč asi? Jsou to byty normálních, obyčejných lidí!
    Konkrétně tahle slečna měla snad nějaký důvod nabízené peníze odmítnout? Chlapa nemá, s platem spokojená není a když jí někdo nabídne 20 000 za pár minut, tak proč ne? Já ji naprosto chápu. Pořád lepší, než kdyby to byla nějaká zadaná kurvička, co pro pár papírků podvede svého chlapa.
    PublicAgent je dobrý člověk. Jednak pomáhá slečnám s financemi a jednak nám ukazuje, črho jsou schopné pro pár voňavých bankovek. A já mu fandím. Jen tak dál, Agente! Ale zkus to taky na nějakou vdanou maminu. Jen tak, pro zajímavost, jestli se taky nechá ukecat.

Leave A Reply