29 komentářů

  1. samozrejme že to takto niekam dotiahol. stačí sa pozrieť na dnešnú polodementnú mládež. mám radikálne menej peňazí ako on, a som šťastný že nie som otrok predmetov, áut a tisícou eur ako tu spomínaný Patrik Vrbovský vo videu. ;) slobodný nie je, potrebuje veľké množstvo peňazí pre šťastie. (aspoň podľa jeho textov)

  2. Atreides6 on

    Dokázal si vydělat hodně peněz, je to cigán, jeho styl hudby nemusím až na asi 2 písníčky. To je možná tak vše co o něm vím. Netřeba mu závidět nebo nějak pomlouvat každá velikost něco stojí. Nebo si snad myslíte že když někam přijedete v drahém autě že k Vám bude okolí upřímné? každý Vás bude milovat a kamarádit se s Vámi jen proto že máte prachy. Častokrát ani není co zavídět protože na začátku každé slávy nebo bohatsví byla obyčejná dřina a odhodlání být jiný a lepší než ostatní to co vidíte teď je jen užívání si po dlouhé a těžké práci.

  3. Nechapu jak ho nekdo muze uznavat,namyslenyho cigana co se neumi chovat a machruje jak je v baliku jooo fakt supr clovek ma nase uznani za to ze by nam z panelaku sral do krku kdyby mohl…vzpamatuj se admine a popremyslej ktery lidi stoji za uznani a kteri ne.Mas u me velkej palec dolu protoze jsem si myslel ze jsi normalni. :no:

Leave A Reply