10 komentářů

  1. Atreides6 on

    Ve 2:40 jak to dostane bloncka pěkně vedle očička. Ikdyž líp by vypadalo semeno :-D No každopádně ačkoliv je to sračka ve srovnání s pop hvězdami tak za mě mají holky plných 10 bodů za odvahu něco vytvořit, natočit, lepší než aby seděli doma u facebooku. Další video snad bude v plavkách :chic:

    • Atreides6 on

      Ano Landa má dobré texty mám ho rád. Zpívá o tom jak by se měl národ spojit a něco udělat. Jenže je tu broblém tento národ je národem ufňukaných holčiček co když někde vidí něco špatného tak nejsou schopní ani zavolat policii. Raděj se každý dívá jinam. A pak si o tom akorát povídají v hospodě kde vedou silácké řeči jak by mělo všechno být správně. A policie ta když zasahuje proti nějakému kreténovi co neuposlechne výzvy Policie tak všichni začnou soudit Policisty zda nejednali nepřiměřeně. Viz incident v Říjen 2012 v Praze na Andělu každý tenkrát nadával na městské strážníky že zakročili příliš „brutálně“ přitom byli „napadeni“ Tankrát jsem napsal Primatorovi Bohuslavu Svobodovi aby se za tyto muže postavil že jednali správně. Udělal by snad někdo z Vás něco podobného aby se teda v Té naši zemi žilo lépe??? Okřikl už někdo cigány když dělali něco co neměli? (chcali na budovu zdravotní školy) já ano a taky toho nechali. A to okolo procházelo spousty lidí a nikdo nebyl schpnej nic udělat. To je teda národ.

      • Souhlas.Každý má začít u sebe.Lhostejnost tu sice není taková jako v Rusku nebo Číně,ale dobré to není.Lidé většinou pomůžou zraněným při nehodách,ale jinak je to bída.Když slyším na ulici řinkot skla nebo zvuky rozbíjení např.na zastávce MHD volám policajty.Většina dělá,že nic neslyší..Co kdyby museli někde svědčit.A pak nadávají na bordel v hospodě. Párkrát jsem se zastal i přímo a naštěstí to zvládl a nedostal přes hubu.Kromě napadeného,který poděkoval jsem od známých,ale nikdy neslyšel,že jsem jednal správně..Jen divení,proč…Nečekal jsem slova uznání a poklony,ale aspoň věta,je fajn že někdo chce pomoct i neznámemu v nouzi by potěšila…Nepřišla..Tož tak je to u nás…Ve válce ať za nás umírají Rusové nebo Amíci.(Čest a velký dík všem kteří odešli bojovat proti Němcům do zahraničí).Atentát na Heydricha?Vždyť potom zemřelo spousta neviných…A kdyby jsme ho nechali na pokoji bylo by to fajn.Bohoužel tyhle věty slyším pořád dost často…

Leave A Reply