26 komentářů

  1. Pakokun on

    chtel jsem tu zacit nadavat na prohlaseni typu: „Kolaři zasraný akorát všude překážejí..“
    protoze fakt nenavidim idioty v autech a motorkach co si mysli ze kdyz clovek presedne z auta na kolo tak je neco mene a nema pravo na cestu vubec vjet.. takovy idioti me bezne objizdeji stylem ze zrcatkem mi skoro jebnou do riditek.. protoze nejsou ochotni 3s pockat az projede auto v protismeru

    ale tady jasna chyba cyklistu, jeli jak curaci

  2. Jo, zažil jsem ten závod taky. Jel jsem v autě v protisměru Od Šternberka na Opavu a za Moravským Berounem najednou jeli krátce po sobě 2 policajti na motorkách a tlačili mě ke krajnici. První mi ukázal, že mám zastavit a druhého se to nelíbilo, že nestojím ve škarpě. Stál jsem přitom co nejvíce vpravo, co to šlo.
    Chvilku na to přiletěl z kopce peleton a když jsem viděl, že jsou na celou šířku cesty, jak jsem naštěstí stihl sklopit zpětné zrcátka. Jinak by se ten krajní o ně opřel. Tak blízko jel.

  3. Daviidesek on

    Mě je špatně.Jak ze sportovního hlediska, kde cyklisti si hrajou na „sportovce“ a potom se jak cikáni seběhnou na zraněného po nehodě, tak jejich chování.Oni jedou v protisměru a myslejí si, že jim patří celá silnice, když není ani uzavřená?? :X … nepochopím takové chování.Měli štěstí,ž e tam nejel nějakej magor s osobákem a nesejmul je všechny.

Leave A Reply