18 komentářů

    • Atreides6 on

      Nezapomeň že zatýkali člověka který na policisty něco „pičoval“ a navíc si je z nějakého důvodu natáčel. Pičuje a natáčí si policisty normální člověk??? NE! Tohle dělá člověk který se jim chce za něco mstít nebo je nenávidí takže může být nebezpečný. A pes ten prostě byl volně na ulici a ohrozil policisty při výkonu služby takže zákrok byl oprávněný. Majitel psa by měl ještě dosat pokutu za to že psa řádně nezajistil.

        • Atreides6 on

          ANO dokumentovat okolí samozřejmě můžeš ale ne cíleně natáčet jiné osoby. Jak by se ti líbilo kdyby Nějakéj chlápek si na dětském hřišti natáčel Tvé dítě -pouze Tvoje. A zde cíleně nátačel policisty a těm se to nelíbilo takže jej zatkli a na to mají právo. A pes že brání svého majitele tak tedy může pokousat kohokoliv??? Prober se a ty své „tečky“ si nech stejně jediné tečky co máš sou Tvé beďary po celém ksichtu ty puberťáku -užívej si prázdniny ještě jeden rok a možná dostuduješ 6 třídu. :-D :-D :-D

  1. Ach jo, kde je starý dobrý heavy. Teď se tu hájí každej americkej polda, ať už udělá cokoliv a velebí se tu jako pán bůh.

    Netušil jsem, že natáčení poldů je trestný. Navíc to tu hájí ti, kteří tvrdí, že jim nevadí, když je někdo natáčí a monitoruje, protože tak to má být a nemůže to nikomu vadit, když nedělá nic tajného. Fakt nechápu, co vám přijde špatného na tom, že někdo natáčí poldy?

    • SkullWP on

      Kdyz uz si je teda nataci tak at to nedela stylem ,, hej idioti cumte na me jakej sem borec mam vas totalne uprdele vy blby kreteni,, pak by mozna nevznikl tenhle problem.4 policejni auta,policajti s automatama + SWAT … nebyli tam pro srandu kralikum,pokutu za spatny parkovani tam urcite neresili,proc jim v takovy situaci jeste stezovat situaci a delat ze sebe borce…je to kreten a patri mu to.

        • Ano, zákon o ochraně osobních informací.. ale policista při výkonu služby může být natočen, na to má zatýkaný právo a i přihlížející. Kdyby tohle právo neexistovalo, nevyjde na povrch častá policejní brutalita (Tím se do policajtů nechci navážet, někdy bych je zkopal taky ty zmrdy). A nejen na to. A nevyprávěj mi, že jsi tu do komentu z prdu pustil číslo zákonu.. tak moc toho nebaštím zas ;)

Leave A Reply