54 komentářů

  1. Vzal bych to zleva: spinavej curak, zrzava pica, radoby umelec (ve skutecnosti je to curak co si neumi zapamatovat rec o 10 vetach natoz prijit slusne oblecen na nejakou akci), obycejna tupa pica (ktere se strachy z reakce naroda uz ted trese hlas) a moderujici curak (kterej se propujci k takove kokotine).

    Okamzite vyhostit cele toto osazenstvo za drzost a hned za nimi vylifrovat vsechny nepruzpusobive spoluobcany nehlede na barvu pleti ci narodnosti.

    Pokud to projde, tak muzeme ocekavat, ze za kazdy vers si pridame trebas slovo „MORE“ atd.

    Slovaci mi nevadej a tak je neodsuzuji ani podle techto individui, protoze verim, ze ostatnim slovakum je do nakladani s touto sebrankou uplne stejny hovno, jako me do jejich.

    HAWK a hezky zbytek dne vsem.

  2. Stoupa rom za romem! on

    Tohle nesmíme dopustit!! Lide Český povolávám Tě do zbraně a k obraně Našeho národa!!! .. Co bude další společná hymna?! Kde opravdu bude „Kde domov můj“ opravdový text.. a nahradí ho slovy „More kde domov tvůj“?! Tohle opravdu nesmíme dopustit!! Bojujme za Náš i když už rozkradený a zdevastovaný stát!! Stále jej můžeme obnovit k lepšímu fungování a ne téhle záhubě černým svinstvem které sem nepatří!!!!

  3. MickeyY2K on

    Nemám absolutně nic proti slovákům ale když pominu absurditu téhle šaškárny tak by mě zajímalo proč nám 2 slováci cpou česko-romskou vlaku proč to ten pako nezkouší prosadit na slovensku na slovenský vlajce,tam by dostal po držce aby se probral dobytek jeden.Nejsem rasista nevaděj mi černoši ani asiati ale tahle svoloč jménem CIKÁN co akorát vysává českej stát už mi leze krkem víc a víc.

  4. Montoya1981 on

    Myslim ze se tomuto venuje zbytecne vice pozornosti nez si ta akce zaslouzi, beru to jako happening a zbytecnost, pokud by se tim zabyvalo par nadsencu bez medialni publicity, bylo by to OK, takhle se to proste jen porad rozpatlava.
    Romove jako „narod“ (uz jsem tu s kymsi vedl polemiku o tom jestli Romove jsou, nebo nejsou narod a nehodlam do ni zabredat znovu) uz svoji vlajku maji, a ja osobne, i kdyz nejsem vexilolog, si myslim ze velice hezkou a vystiznou.
    Cesi, potazmo Ceska Republika take svoji vlajku ma a ta ma za sebou jakysi vyvoj a historii.
    Nechapejte to tak (a z reakci nekterych mi to tak prijde) ze se statni vlajka CR bude nahrazovat nejakou jinou.
    Hlavni myslenkou udajne melo byt poukazani na to, ze Romove nejsou povazovani za Cechy. At uz vetsinou, tak sami vnitrne (citi se izolovani, vycleneni… etc.).
    No vytvorenim nejake vlajky, se to rozhodne nezlepsi, spise prohloubi, protoze jak jsem napsal, sjednocujici funkce jakekoliv symboliky je neoddelitelna od toho, ze se ji zaroven vymezujeme proti nekomu jinemu.

  5. no kdyz reknu zjednodusene co se vam tu uz nekdo snazil rict tak to nejspis nebude tak ze by se menila statni vlajka na nakou ceskocikanskou ale oni si proste vymysli nakou pochcanou vlajku skterou si muzou vytrit prdel ale nase vlajka bude stejna ve finale to znamena ze oni si vyberou s
    ztech svejch co jim nacmaral priblblej slovak (nic proti slovakum ale tohle je fakt picus) a tu si budou cmarat doma na papir kazdopadne se nezmeni na statni ;-)

Leave A Reply