29 komentářů

  1. Co je na to divného, že si to natáčí. Tohle je V Práglu úplně normální věc. Ženská má pravdu lidi akorát drží místa různýma píčovinama a člověk si nemůže ani sednout. Osobní zkušenost kdo nejezdí sockou, tak prostě neví a pak akorát nadává. Bába měla v tomto pravdu!!! Měla odvahu jít do sporu!!!!! VYHRÁLA TO NA PLNÉ ČÁŘE!!!!

  2. No komentářů je tu solidně. Jestli paní má děti, tak to jsou chudáci a budou se za ní pěkně stydět. Paní neměla mít sice zavazadlo na sedačce, ale dá se jí to říct snad i slušně. To budeme ubozí, jako Amíci a přiště baba vytáhne nůž, protože paní zabírala dvě místa. Kde ten svět spěje.

  3. Šašci tohle je Praha, co tam čekáte? Já nejsem proti tomu, aby se někdo choval slušně!!! Mě rodiče odjakživa učili, abych se k ostatním lidem choval slušně a respektoval, ale Praze tohle nejde!! Kdo tohle nezažije, tak nepochopí kdo má pravdu. Lidi jsou tam strašně neohleduplní a prostě na Vás serou. Každý se stará sám o sebe a i kdyby do Vás někdo píchal nožem, tak radši zdrhá. Vím jak to v metru chodí. Zažil jsem tam Rusáky s nožema na Céčku, Asiaty s bejbolakama a socky se stříčkama. A když voláte fízly, tak než dojede Motorizovaná jednotka, tak můžete mrtvý.

Leave A Reply