19 komentářů

  1. Atreides6 on

    Hej to je kurva s tím Fordem. je tam jasně vidět že náhle zatočil vpravo aby mu zkřížil cestu takový řidiči co se Vás snaží vychovávat tím že Vám úmyslně blokují cestu a dělají vše proto abyste je nepředjeli tak ty nakopat do koulí. A motorkář tak jasně jel jak se nemá ale nikoho neohrozil.

  2. Stoupa rom za romem! on

    Je to 100% vina řidiče protože úmyslně křížil cestu motorkáři a tím jej ohrozil a zavinil pád jeho následný pád. Tohle stejné dělají i tady policajti na motorkách vím to z vlastní zkušenosti pač se mi to 2x stalo taktéž. Takže kdyby řidič poprávu dostal přes držku tak se nic neděje.. Navíc se ani nezajímal o motorkáře jestli je v pořádku a nemá žádné zranění…

  3. Dobrej motorkář neohrožuje svoje a už vůbec né zdraví nebo životy ostatních! Tady si si evidentně pomůže tím, že bude někde o minutu dřív, tak to tam prostě pustí a doufá, že to vyjde… NEVYŠLO! Za mě palec nahoru, že se vyválel!!! Snad si to bude pamatovat a nebude ohrožovat ostatní účastníky provozu!!! A každej komu se to nelíbí ať mi prdel políbí!!!!!!!!

  4. Tady je zase chytrolínů. Vlevo byl na silnici vrabec (samozřejmě už uletěl), tak ho nechtěl přejet. Uhnul kousek doprava a v tom mu tam vjel inteligentní motorkář, který když ukáže záznam tak sám sobě prokáže opakované poručení pravidel. Takže si běžte obránci motorkáře pohonit brko, páč skutečně nemáte žádnou šanci. Ty teoretický kecy jsou vám tak na dvě věci, ani jeden byste u soudu či řešení přestupku neuspěli. Nazdar!

Leave A Reply