Tak koho tam hodíte?

67

nadcházející víkend máme možnost změnit svět (ironie). Půjdete? Komu to hodíte? Za sebe můžu říct, že to určitě NEBUDE nic doleva, odpadávají socani, komouši a přátelé vyfakovaného alkoholika z hradu. Nebude to japonský všudebyl všechno znal, ani estébácký, dotační a egocentrický Andrej. Volební lístek zelených hodím stylově do kontejneru na papír. Bobo ne, ta kandiduje snad i na předsedu svazu kaktusářů, hlavně aby někde byla. Po použití volební kalkulačky, kterou si taky vyzkoušejte mi vyšla 79% shoda se svobodnými, takže se rozhodnu mezi nimi, ODS a Topkou. Základ je ale to, že je to vlastně úplně jedno, koho tam hodíte, stejně budete nasraný :)

Share.

67 komentářů

      • Já se jenom směji, jak tady každý hází strany, a druhý je zas haní. To umí napsat každý: JÉÉ TY DEBIL KOHO TO VOLÍŠ, DYŤ TO JSOU ZLODĚJI atd…A přitom ani nevíte proč,snad protože to říkají ostatní? K těm zlodějům, kdyby jste tam byly kradli by ste taky o tom žádná. Je tu pár duší co tady má v hlavě rozum: Admin,Atreides. Mají skvělý nadhled o tom jak to funguje ,ale z morálních hodnot volit půjdou, i když ví že je to k ničemu, hlavně ať je to doprava. Protože mě se zdá, že je tu pár lidí, hodně mladých lidí a málo vzdělaných že neví co dokázali dělat za zvěrstva komunisti(taky kradli,ale i vraždily a mučily), pak jsou tu lidi kteří pamatují vše, a přesto volí doleva ale u těch je obecně známo že oplývají menší inteligencí, když ví že sliby levice jsou tak krásné pro představu, ale není je možné splnit. Já rozhodně k volbám jdu, a volím pravici je mi jedno jakou stranu a koho, možná i Karla nic proti němu nemám a že spí ve sněmovně? No a?Stejně tam probíraj všechno pořád dokola. Aspoň nenosí krabice s vínem. Pro mě je existenčně důležité aby byl ve vládě někdo z pravice, nechci aby se tady dělo novodobý znárodnění což je práce našeho pana Virózy, aby každý říkal jak jsou živnostníci zloději.Přitom pro náš Stát jsou drobní živnostníci důležití, a jediný co náš stát dělá že zvedá daně(snad kvůli cikánům?). A taková perlička, návrh levice jak jinak, když si vydělám víc jak sto tisíc, tak budu muset odevzdat státu 40%, a to jako proč? Abych přispíval na nemakačenka(týká se i bílých) co jsou na sockách a řvou že maj málo? To jsou většinou lidi co moc neumí, moc by se jim líbilo odbouchat osmičku mít za to 20000Kč, ještě něco ukradnout pač co je doma to se počítá, nebo takový kecy: prosimtě jemu to nechybí on má dost. Jsem alergickej na komoušký manýry.

      • VYmrdanec on

        Pred 4 roky jsem volil DSSS volit je uz nebudu ne ze bych proti nim neco mel ale mit hlavni program reseni ciganske otazky…jo serou me byt na me neni tu ani jeden ale kurva tady nas ted pali jiny veci a to je hlavne korupce a nesmyslne rozhazovani statnich penez.Jinak lidi v nich vidi nacky…stejne jako u orliku to jsou taky pry nackove i pres pisnicku faschos tu nechceme. Ciganomilove jednou proste to svoje a misto pro vlastence tam nemaji a tak z nich delaji nacky.Staci abys mel rad svoji zem a byl hrdy na to ze si CEch a si u nich automaticky nacek jsou to vygumovany hlavy :D kazdopadne netvrdim ze v DSSS zadny nackove nejsou,jsou jako v ODS zlodejove vzdycky se neco najde,byt na me kopnu je doprdele vsechny protoze cigan a nacek…to je u me na stejny urovni.

    • jen jsem vyjádřil názor, kterej není navíc nikterak radikální, nijak jsem se nevymezil. Ani jsem nikoho nechtěl nasrat, jak říkám, je mi úplně u prdele koho tam lidi hoděj, nějak bylo, nějak bude.. ale já doleva prostě ne. A rady čemu se mám věnovat si klidně nech od cesty, nejsem veřejnoprávní médium. Pokud to nedokáže někdo přijmout, je to jeho smůla.

      • kokoj°1 on

        Tak dopadá svoboda projevu a přesvědčení. Něco řekneš a je to jen „debile, blbečku, hnupe…“

        Je smutný, že se tohle odráží v celé své povaze. Jako když se profesor ve škole na něco zeptá, samozřejmě to víme, ale mlčíme, abysme konfrontovali (nebo sami sebe) před ostatními…

  1. Admine, co tě vede k tomu znovu volit ODS nebo TOP ? Ptám se ze zvědavosti, tvůj názor ti rozhodně nechci vyvracet, jen mě to zajímá..Chtěl bych znát konkrétní důvod. Já volil Piráty z toho důvodu, že Ivan Bartoš odpovídá na veškěré dotazy velice jednoduše, má konkrétní připomínky a příklady, mluví zcela upřímě a velice pohotově. Nemá předpřipravené debilní rádoby „odpovědi“ , ze kterých opravdovou odpověď na svou konkrétní otázku stejně nedokážeš vyvodit, jako má např ten arogantní Kalousek. S názory Ivana Bartoše se zcela ztotožňuji. :yes:
    Lidé co nám zde vládli už ukázali čeho jsou schopní a tak by mě zajímalo, čím tě například kníže, Kalousek, nebo Němcová oslovili.. Podle mě by měli viset na Staromáku. A nejen oni.. adeptů na provaz je tam víc než dost. Btw od „revoluce“ nám stejně stále vládnou Komunisté, jen s tím rozdílem, že se jejich strany jmenují jinak.. Lidi zůstali stejný. Myslím, že je na čase je vyměnit.. Díky za odpověď bez zbytečných vášní, protože to, že se lidi mezi sebou hádaj nahrává tě zlodějům nahoře. Až se národ jednoho dne sjednotí, bude tady líp. A to se stane teprve až jednou padnem všichni na hubu. Dřív ne.

Leave A Reply