77 komentářů

  1. Atreides6 on

    Asi bych reagoval stejně. Motorkáři jej z mě nepochopitelného důvodu vybrzdili až zastavili a začali na něj útočit. Jelikož byl v ohrožení života tak chtěl ujet a nebyla jiná možnost než zátaras prorazit. pak bych hned volal policii a nahlásil svoji pozici. Vidí to snad někdo jinak?

  2. Našel jsem si o tom článek. Motorkáři údajně ještě před videem obzěžovali řidiče v autech svojí bezohlednou jízdou. Bránili řidičům v odbočení atd. Prostě hovada. Následky videa: Jeden motorkář zlomená noha, řidič SUV tržná rány na obličeji a modřiny. Ještě se jich admine zastávej.

  3. Admine ty si teda dobry hovado…nevedel sem ze si takovej blbec. Nejdriv si o tom zjisti si tu pak za strasnyho kretena…ale strasnyho.Borec se jen bal navic mel podle zdroju v aute 5 letyho syna !!!! Me bouchat do auta tlupa sprostech motorkaru a mit dite uvnitr instinktivne udelam to co je na videu.

  4. Daviidesek on

    Souhlasím s řidičem auta.
    Co mi je nějakých posraných motorkářů, že si jedou z nějakýho spíčenýho srazu?
    Maji snad silnici uzavřenou?Nemají, takže nechápu, proč takové jednání.
    To je potom to myšlení, těch bezmozkových telat, kteří si myslejí, že když jich jede víc, tak se všichni okolo poserou a budou padat z mostu, sjíždět z meze, stavět na chodík, aby náhodou těmdle kokotům nepřekáželi.
    Řidič měl okamžitě volat poldy, že se cítí v ohřožení života a choval bych se stejně, jen s tou vyjímkou, že bych měl na drátě poldy.

  5. ADMINE………. S desítkami rozhněvaných motorkářů se musel v neděli v New Yorku potýkat Alexian Lien. Třiatřicetiletý řidič lehce ťukl do jezdce, který před ním nečekaně zpomalil, a tím na sebe poštval ostatní muže ze skupiny. V obavě o bezpečí své pětiměsíční dcerky prorazil blokádu motorkářů, již předtím zastavili a obklopili ho. Nakonec ho však dojeli, poškodili mu vůz a zranili ho………tak si uvedom jaky skurveny HOVADA tady obhajujes.Sebrat jim ridicaky a roztriskat vsem drzky.

  6. Jasný, 3 pruhy (nevim jestli dálnice), kde se jezdí rychle a on tam bude zastavovat, aby způsobil nějakou nehodu ne? Jestli ty motorkáři mají mozek tak se natáhnou do štrůdlu a projedou to jednim pruhem, ale ne oni musí ukázat že na to maj prostě ( to samý když jezděj autaři)… nic proti ničemu nebo nikomu, ale jestli tam měl ženu a dítě jak jsem se dozvěděl, tak bych to udělal taky.. a jasně za to můžou motorkáři, nevim co mu má co brdit před předkem když mají projíždět. To je to samý jako s romama nebo náckama, stačí naznačit a už se na tebe všichni sypou… bych chtěl hošana motorkáře vidět kdyby byl sám. Tohle je prostě totální demence, takhle někoho ohrožovat a pak se ještě vztekat… A jestli admin stojí za těma motorkářema, tak to si může s klidem sundat frčku, protože Heavy rozhodně není..

  7. Je hodně smutné, číst tolik nenávistných příspěvků. Když si uvědomím, že se pak s takovými lidmi denně setkávám na cestě, tak mě z toho až mrazí. Všichni na té cestě musíme nějk existovat – kamioňáci, cyklisti, motorkáři, autaři atd., tak na sebe berme trochu ohledy a nechtějme se v každé stupidní diskusi hned pozabíjet ;-)

  8. K adminovi – že ti to stálo za to, psát hned v úvodu to, co si napsal…Předpokládám, že na m.cz asi chodíš, tak asi víš, jak na nás většinová společnost nahlíží. Jakákoliv obhajoba je předem prohranou bitvou…
    Každopádně rád bych se také vyjadřil k tomu videu – posuzoval bych to jako 3 přestupk/trestné činy – 1. vybrždění Rangeroveru tou Hondou/či to byla R6ka(teď přesně nevím, v těch nových SS se až tak moc nevyznám) – jednoznačně vinna na straně motorkáře, 2. zcela neadekvátní reakce řidiče auta – tzn. přejetí několika motorek a patrně i zranění jednoho motorkáře (v článku se pslo něco o zlmených nohách či co)..copak ten chlap byl slepý – všichni ti „motorkáři“ byli jenom děcka do cca 25 let na supersportech, crosskách apod., jo kdyby to byly 1% na Harleyích (pro nezasvěcené Hells Angells nebo jiný podobně známý gang, tak bych měl asi taky strach – jednizančně vinna na straně řidiče auta – měl zůstat stát a volat poldy 2. napadení řidiče Rangeroveru ze strany několika motorkářů – to trochu přehnali – jednozančně vina na straně utočících motorkářů…

    • kokoj°1 on

      Myslíš, že tvoje příspěvky bude ještě někdo číst? Mám na mašině něco přes 60tis a autem taky. Vždycky se snažim jezdit takový trasy, abych se vyhnul ostatním řidičům. V Německu, Rakousku, tam si člověk může jezdit a ostatní řidiči nevadí. Oni totiž přemýšlí a jsou ohleduplní. Čech je pořád prase. Je to už systémem, jakým se u nás získávají řidičáky. Máme to v povaze a lepší to tu nebude. Na druhou stranu, taková divočina jako v Rusku to tu ještě neni.

  9. Ve všem naprosto souhlasím s adminem! Tímto mu nelezu do prdele ale taky jezdím na moto a cítím s ostatníma motorkařema. Plechovkáři ví že proti nim nemá motorka žádnou šanci při střetu ale jakmile mu něco udělá tak ujíždí. Kdyby ten chlap v rangeroveru normálně vystoupil a omluvil se tak by to bylo určitě bez následků možná s fackou ale určitě by nikdo z těch chlapíků se 2 kolama neútočil na jeho manželku nebo dceru vždyť za to mohl on a jak taky zjistil tak se nakonec pomstili jen jemu. A za to kolik přejel motorek bych řek že mu ještě nic moc neoplatili. Navíc kdyby ten idion nedej bože při tom úprku někoho přejel tak radši nedomýšlím co by se dělo dál. Já bych toho plechovkáře přirovnal k našim pražákům to jsou úplně stejný jelita

  10. Admine klidne mi dej ban ale na netu je dost clanku o tom ze to byli jen genstri,kriminalnici na motorkach takze proc si jeste nezmenil ten titulek ???? Jsi blby debilni hovado jestli drzis s tou bandou sprostych opic,asi si stejnyho razeni a v tom pripade si peknej kreten a klidne mi dej ban je mi to uprdele.

  11. prosimtě se uklidni, než ti praskne žilka. když potkám sraz veteránů, tak v klidu počkám na kruháku, až projedou a užijou si svoji jízdu, když se namotám mezi závodníky na tour de france (doplň libovolnou akci – běh, brusle atd), tak je prostě nechám jet a pak pojedu.

    —————————-

    Jsne tour de france je zcela veřejná akce a často vidím mezi cyklisty auta a motorky a maratony to samý … lidé chodí po přechodu, auta jezdí a mezi tím běhají lidé, admine tyhle akce mají uzavřené ulice aby se nic nestalo :D bože ty ses kus kreténa :D

  12. Ve všem naprosto souhlasím s adminem! Tímto mu nelezu do prdele ale taky jezdím na moto a cítím s ostatníma motorkařema. Plechovkáři ví že proti nim nemá motorka žádnou šanci při střetu ale jakmile mu něco udělá tak ujíždí. Kdyby ten chlap v rangeroveru normálně vystoupil a omluvil se tak by to bylo určitě bez následků možná s fackou ale určitě by nikdo z těch chlapíků se 2 kolama neútočil na jeho manželku nebo dceru vždyť za to mohl on a jak taky zjistil tak se nakonec pomstili jen jemu. A za to kolik přejel motorek bych řek že mu ještě nic moc neoplatili. Navíc kdyby ten idion nedej bože při tom úprku někoho přejel tak radši nedomýšlím co by se dělo dál. Já bych toho plechovkáře přirovnal k našim pražákům to jsou úplně stejný jelita

    ———————————-

    tak si jsi podobná píča :D
    ,,bez následků možná s fackou,, za co facku ty jantare? takže je normální abych si nechal dát facku na něco zaco nemůžu? když mu tam ten motokretén na motorce vjede je tam pár sekund a hnedka ho vybrzí? Co to je za nápady vůbec? To ukazuje že motokretén je opravu kretén na svém místě, měl uhnout do strany okamžitě? Zabardit a omylem ,,vybrzdit,, ty debily za sebou? Zamysli se jo? A pánové tohle se stalo v Americe a tam mají zcela rozdílný názor na obranu, takže řidič bude naštěstí ok a snad to odserou jen motokreténi. čauko

  13. no, pekne burliva debata. podla info, ktore som davali v TV, tak ti motorkari boli na vine a tym ze si to este aj nahrali a uverejnili, pomohli policatjtom a niektori z toho mali riadny pruser.
    btw. keby som bol v tom aute ja, spravim s najvacsou pravdepodobnostouu to iste. plus by som hned volal policajtov.

Leave A Reply