24 komentářů

  1. Ale hovno ! Co to tu kecáte za plky ? Jaké návyky a jaké perfektní bojové umění ? Jediný kdo dostal pořádně přes hubu,ale hlavně dostalo zabrat jeho ego, byl ten bojovník s černým páskem. Udělal řadu chyb a jednu hodně velkou a to, že se nechal nachytat od amatéra. Ze začátku se zaměřil pouze na nohy a podcenil jeho poměrně rychlé ruce. Navíc ten kulturista měl větší silovou rezervu a ještě chvíli a ten bojovník by to musel složit… Jen tak tak se držel a neustále to zkoušel, ale svalovec byl prostě silnější. Navíc, díky jeho svalové dispozici, byl odolnější vůči úderům a kopům. Prostě, nikdy nepodceňuj protivníka. A je jedno jestli je to svalovec a nebo majitel černého pásku ! Tohleto základní pravidlo Vám řekne každý trenér…

    • amandeus on

      hmm odbprník.Za prvné ty kopy byly na vyprovokování,což se mu povedlo a hned na začátku se mu povedlo mu dát dvě rány,kde mu sundal ten nos.Proto to byly kopy na stejný místo aby mu to došlo a naskytla se nějaká chyba a on ho mohl sundat na ZEM!kupodivu to je záměr každého bojovníka jiu-jutsu.neznám žádného „svalovce“ který bys dobrovolně šel bojovat na zem,ti jsou totiž většinou lepší v boji ve stoje.jinak černopásník téměř vše vykryl(což nebylo tak těžké neboť to byly hospodské rány) a na konci když se naskytla kulturisty chyba ji využil a nasadil páku.jinak ty páky jsou úmysl boje na zemi(ne všichni mají místo ruk kladiva jako Fedor Emelianenko)a chvilku to trvá,každý se nechce dobrovolně rozlámat ruce,proto ty zápasy netrvají minutu. kulturista nebyl bojovník, aspoň to zkusil(i když podle výrazu si myslím,že byl přesvědčen,že takovýho „chcípáčka“ hned sundá)

  2. Kulturista si ani neskrt…vubec nevedel co ma delat a busil hlava nehlava vsechno vedle….ten druhej si ho jen kontroloval a hned jak mel moznost ho chytit a nasadit mu paku , tak to udelal…to je uplne normalni…A nevim kde se nechal nachytat a ani nevim kde udelal tech plno chyb….Chytrej zapas od toho typka…

  3. No ono takový bojový umění je dobrý možna tak do filmu,ale já se spoléham na zbraň, ono se to kecá ale když pak jde do tuhýho tak by vám zadnej černej Pasek nepomohl. Lidi se boji pistole. A k tomu zápasu svaly měli navrch, podle mě kdyby se svaly proti pásku rozebehli a sraziliho tak je znej chrastitko.

      • Psycho testy jsou sranda poskladas par obrazku a je hotovo. Myslivce neuznávám ale dělal jsem vykupciho v jedne firmě a par přepadení mám za sebou. Jednoho krásného dne přijeli tři manici v kuklach a v ruce macety. Tak mi řekni jak bys to řešil, hlavně ne takový ty kecy jak bys je nejdrive odzbrojil a pak složil.. Kdybych nemel kver tak by mi nic nepomohlo a věř ze v tu chvíli bych prdeli precvak 5 drát, natož pak myslet ze je složím jak segal.

Leave A Reply