17 komentářů

  1. Vznikl zastupitelský systém , který ovšem musí podstupovat nařízení a příkazy z EU a to bez ohledu pol. příslušnost. Snad si všiml každý občan, že pravice a levice v ČR je komedie s hořkou příchutí a, že vliv EU je zde pořád stejně silný za jakékoliv vlády.
    TREXIMA, spol. s r.o. je poradenskou a konzultační organizací zabývající se všemi aspekty lidského faktoru v pracovním procesu a tvorbou a provozováním informačních systémů.Firma vznikla v roce 1991 a v současné době má 67 zaměstnanců. Hlavní sídlo společnosti je ve Zlíně a svou pobočku s dostatečným prostorem pro pořádání jednání má také v Praze. Firma má sesterskou společnost Trexima Bratislava s.r.o., která realizuje obdobné projekty ve Slovenské republice.67 lidí včetně údržbářů, uklízeček a dalšího „nutného“ personálu pro provoz společnosti zjišťuje a předkládá Ministerstvu práce a sociálních věcí data z celé republiky. Už jen to samo o sobě naznačuje, že se jedná buď o supermany nebo o podvod.Jednatelem společnosti je Jaromír Pátik, který zároveň sedí ve společnosti KOL – TRADE, která je „bránou do Evropy“ tohohle podvodu a zároveň sedí ve velmi zajímavém státním podniku s názvem TREXIM, který je pomalu v likvidaci. Jeho úlohu přebrala totiž soukromá společnost TREXIMA spol. s.r.o., u které asi „jen náhodou“ je totožný jednatel s generálním ředitelem TREXIM s.p.

    A TREXIM s.p. vznikl těsně po „Sametové revoluci“ a to 1.2.1990 (Tedy těsně po rozpuštění Prognostického ústavu). No a v roce 1992, přesně 31.12 se z Obchodního rejstříku vymazává: Obchodní jméno: TREXIM státní podnik Sídlo: Zlín
    A úplně čirou náhodou právě v roce 1991 vznikla společnost TREXIMA spol. s.r.o., která ručí základním jměním ve výši 100 000,- Kč a přebírá funkci státního podniku. Další náhodou je, že zakladatelem s.r.o. je generální ředitel s.p. Na to, že náhody neexistují, se jich vyskytuje nějak mnoho.Tak tu máme už jen s.r.o. TREXIMA spol. s.r.o., které založil Pátik a rozepsal na celou svoji rodinku. Tedy v konečném důsledku se jedná o rodinnou firmičku „mocných“ (STBáků), která určuje legislativu ČR v oblasti práce a sociálních věcí. Aby toho nebylo málo tak v roce 1993 vznikla společnost s názvem TREXIMA SOFTWARE s.r.o., ve které jako jednatel sedí Jaromír Jánoš a Jiří Skopal, který opět zaměstnal rodinku a přibral do teamu Richarda Skopala. Opět asi čirou náhodou Jaromír Jánoš a Jiří Skopal jsou podílníky společnosti TREXIMA spol. s.r.o.

    Tato společnost zase pro změnu vytvořila software „pro šíření standardu“ a zároveň díky tomuto software dochází ke kompletnímu předávání dat o mzdách TREXIMĚ (s.r.o. tedy sbírá data o tom kdo kolik vlastně bere… No jo, MagicLand) s názvem ISPV.Díky těmto kontrolním nástrojům je TREXIMA schopná prakticky nepřímo ovlivňovat ekonomiku státu, tedy přesně jejich 67 zaměstnanců a nikdo je nekontroluje…. MagicLand….
    Tak to je síť TREXIMA, která je ale napojena na mnohem složitější síť společností prostřednictvím „brány“, společnosti KOL-TRADE. Tuto společnost zastupuje Elena Jánošíková, ale samozřejmě vlastnické podíly mají Jaromír Pátik a další velmi zajímavá osoba se jménem Jiří Záruba. Ten totiž představuje ten pomyslný „most“ mezi naší vládou a „Evropou“. Dále se na této společnosti podílí i Jaroslav Jánošík a Bohumír Janeček – advokát. Bránou je myšleno napojení společnosti KOL-TRADE právě prostřednictvím Jiřího Záruby, který prakticky „vlastní“ společnost TREXIM PLUS s.r.o., TREXIM 5, který je v likvidaci a pak ještě jednu zajímavou firmu se jménem MATREX s.r.o. ve které mají podíly i cizinci. Tato společnost, která je nepřímo vlastněná Zárubou, nepřímo vlastní společnost PENTAUR PLUS, který zase nepřímo vlastní dvě zlaté brány do Evropy. A to společnost LIBERATE Ltd., která je na Kypru a společnost TAURUS Gumiipari Vállalat H-1087, která je v Budapešti. Přes TAURUS se řídí činnost celé chobotnice a to, co chobotnice „vyprodukuje“ (nakrade), se odvádí přes LIBERATE Ltd. na Kypr.

Leave A Reply