13 komentářů

        • Dobrák on

          A ten chlap je mimochodem z Vietnamu viď? Pochybuju ze ti někdo prodá 4 kat. Jestli nekecas udělej video jak něco odpalujes ze 4 kat. Ale upřímně otom pochybuji. Na 3 kat. Potřebuješ průkaz pyrotechnika nebo odpalovace a musí ti byt 21 let. Ale k čemu to je když každy web ma napsáno ze svoji objednávkou potvrzujes vek i ze mas průkaz. Pak to mají v ruce debilni děti/dospěli .

        • matthias on

          1. Neni z Vietnamu 2. Ak chces nejaku pyrotechniku III a IV triedy tak ju zohnam staci zavolat chlapovy ze chcem to a to a je to. 3. Poznam ho osobne ziaden eshop to neni staci ak mas 18 rokov a mas to co chces, ja viem myslite si ze trepem ale viem co som od neho kupil, delova rana profi 75mm gulove pumy 100mm vsetko osobne a nie cez net…

        • Ok…. Takže nevím jestli je tedy normální se vytahovat na netu: hele mám týpka co prodává zakazanou pyrotechniku? To je jako kdybys ses vytahoval žes koupil od maníka na černo ostrou SA 58. A dále ten kdo nakupuje pyrotechniku pro účely dalšího prodeje čili podniká těžko něco prodá bez faktury či vystavení jiného listu. V rodině je pán a ten pyro prodává do dnes, a podmínky který máš pro velkoobchod z pyrotechnikou si ani neumíš představit. Každý nakoupený kus kategorie 3 a víc.. je psán pod evidenčním číslem,ten komu ho prodáš ti musí předložit průkaz OP a průkaz střelmistra poté zapíšeš čísla průkazů. A až po ověření což je do dvou pracovních dnů si může přijít pro zboží. A za další do tzv. 3 kategorie: spadá i III třída. Takže tvoji pravdu ti neberu, ale přijde mi přímo debilní takhle riskovat zbytečné problémy, jak ty tak i ten dotyčný který ti to prodává určitě by ti byl vděčný za takovou reklamu na netu. Víš po netu nelezou jenom lidi jako mi uchylaci z HEAVY, ale i lidi z kriminálky, třeba na Aukru jsou jak doma . Neříkám že zrovna pátrají na Heavy, ale taky to sou prasáci. Takže mi zbytečný tahat do problému sama sebe i někoho jiného. :yes:

Leave A Reply