Někdy ani vzdát se nestačí

22

s policajtama v USA neradno si zahrávat.. zloděj aut chvilku váhal se zvednutím rukou nad hlavu. Nahoru je dal až když dostával rány gumovým projektilem, ale to už to jeden z šerifů nevydržel, a nahulil mu mezi lopatky ostrou, kterou ho zabil. Video stabilizováno.

Share.

22 komentářů

    • V USA celkově platí logika,že policajt se na slovo poslouchá a s tím slušný člověk nemá problém.Stěžovat si můžeš pak.Debata typu Já z auta nevystoupím,nikam nepůjdu,nic vám nedám,ruce nezvednu se tam rozhodně nevede.U všech videí tohoto typu vidíte,že policajt jim dává jasný rozkaz a oni ho nerespektují.Na tom jsou založené i jejich jednočlené hlídky.Neposlechneš pokyn a koleduješ si o pepř v očích,taser a při špatném pohybu kulku.Uznávám,že v tomhle případě byla ta kulka asi zbytečná.Hranice je ale velmi tenká.Pokud by si šáhl pod triko,otevřel dveře auta,udělal pár kroku proti nim myslím,že by to bylo naprosto oprávněné…

      • Jsi neuvěřitelný hovado, protože ti nedochází plno věcí. Každý není poslušný beránek a střízlivý a při smyslech a to přeci neznamená že si zaslouží kulku do zad ty hovado! Jaký by si měl názor kdyby takhle zastřelili tvého tátu nebo bratra? Taky by jsi takhle mluvil?!! Nemluv tady o tom jak to tam chodí ale jak by to chodit mělo! Každý ví jak to kde chodí ale otázka je zda li to je správně!!

        • Jirko Jirko,jestli jsi si nevšiml,psal jsem,že v tomhle případě byla ta kulka zbytečná.V mnoha jiných videích tady rozhodně ne.Policajt není od toho aby zbatečně riskoval svůj život.Když mu nezastavíš a ujíždíš riskuješ životy všech neviných kolem a na to právo nemáš.Pokud ho neposlechneš on nikdy nemůže vědět,že z pod trika nevytáhneš nůž nebo bouchačku.Nestřílí pro radost,ale pro to aby chránil svůj krk.To že jsi se ožral jako prase rozkopal zastávku a na příždějícího poldu vytáhnul trubku nebo nůž je jen tvůj problém.Povaha,drogy,alkohol ti nedávají polehčující okolnost aby jsi mohl kohokoli ohrožovat na zdraví a životě.Morálně vyspělý člověk nemá problém respektovat autoritu,protože ví,že bez ní to ve světě nejde.

  1. Každej mrtvej drban je dobrej drban-vládce Dracechula v Rumunsku trestal krádeže a mordy napíchnutím na kůl a tím vymítil kriminalitu.Sám převlečen do prostého ošacení testoval poctivost lidí,tím že nechával měšec peněz na veřejném místě.Nikdo si nedovolil jej odcizit,protože věděl co by ho čekalo.Tím se tam vrátil obchod a obchodník měl klid na cestě do této krajiny.Jinak tenhle trest si přivezl z Turecka,kde byl na „výchově“ :-)

Leave A Reply