14 komentářů

    • Atreides6 on

      Taky nejsem policajt ale je dobré znát trošku historii. Pokud policie začne jednat příliš tvrdě tak o to větší vlna odporu se proti nim zvedne. Ted už si nevzpomenu kde to bylo jestli Francie nebo USA ale policista zastřelil kluka a lidé pak vypálili celou policejní stanici. Pokud selhává policie pak lze jedine nasadit armádu ale pokud Ti demonstruje už takové množství lidí tak nezbývá než splnit požadavky lidu.

      • Pravda. Ale na Ukrajině nejde o požadavky livu. Střetávají se zde velmoci. Vláda podporovaná Ruskem a „lid“ podporovaný rozvětkou nato. Nato nedávno uskutečnilo vojenské cvičení v pobaltí, blízko Ruských hranic. A nyní rozšiřuje vliv na ukrajinu. Rusové řekli že pokud západ (nato, usa) nedá ruce pryč od Ukrajiny použijou armádu.
        Noviny o tom nemluví. zvlášť u nás ukazijí „pravdu“ jinak. Z této situace může vzniknout válka

  1. Klasický případ špatného výcviku a vybavení policie.Možná se to bude zdát divné,ale naše pořádkové jednotky patří mezi nejlepší jak vybavením,tak hlavně taktikou.Základ je,pohybovat se v sevřeném útvaru nebo skupině.Omezuje to napadení osamocených jednotlivců.Dělat výpady do davu pro konkrétní útočníky.Používají i zásahové výbušky na rozrušení útoku davu,ten pak není tak kordinovaný.Mají dobré vzájemné krytí a vybavení.(Helmy chrániče atd.)
    Zkuste si najít videa ze zásahů v Ostravě nebo například v Německu.Je to naprostý rozdíl od Egypta nebo Ruska

    • Nejsem polda,ale možná máš pravdu,jenže štítová hradba je nepohyblivá,vyborný terč molotovů.Řešení vidím v kombinaci obojího.Štítová hradba a za ní microteamy které dělají rychlé tvrdé výpady před hradbu a ta je naopak chrání(posune se vpřed) v případě ohrožení microteamu.Vodní děla za hradbou+ jednotlivci s hasičákama k okamžitému hašení policajtů zasažených molotovem.

  2. Smutný je, že samotní policisté za nic nemohou … Jen musí dělat svoji práci. Jinak by je vykopali … Vláda, která způsobí takové demonstrace se za policisty jen schovává a samotní politici vždy vyváznou bez jakékoliv újmy a pokračují většinou ve svém jednání v klidu schovaní za policií, která schytává takovýhle bomby od rozbouřeného lidu …
    Já osobně jsem na straně policistů.
    Hezký taky je že většina lidí křičí „ACAB“ (nevím jestli je to tak in, nebo co), ale když je pak někdo opravdu potřebuje, když někomu cikáni, fetky, nebo podobný odpady lidstva vykradou barák, zničí auto, ne-li je napadnou, tak najednou jsou policajti dobří.
    A dejte mi mínusů kolik chcete. Za tímhle si budu stát pořád a nějaký dislajky mě ani při nejmenším neovlivní ;)

  3. slušnej človek nemlatí klackem po zadech policistu co vykonava svou praci.To je človek ktery by mozna nejradši stal na druhej strane ale ma doma rodinu a vydelava penize. A PROTO DO TAKOVYCH TO KOKOTU BYL ŠEL S VOSTREJMA A VY CO SE JICH ZASTAVATE TAK JSTE TAKY SRÁČOVÉ.

    To je to samí jako když jde po ulici 10 skinu a potkaj 2 cikany. Je zbuší proste drsnaci. Pujdou 2 skini a potkaj 6 cigošu tak je bud obejdou a nebo je ješte slušne pozdraví.

    tim chci řict ,že toto jsou všechno sračove co si dovoli pouze když jsou v presile.

    A SEM NASRANEJ

Leave A Reply