21 komentářů

  1. Atreides6 on

    Bojují za svou pravdu. Stojí tam v mrazu proti policii -mají můj obdiv!!! A u nás??? 21 Května 2011 40.000 lidí demonstrace odborářů v Praze Sobota svítí sluníčko. Odvoz autobusy tam i zpět zdarma z celé ČR a k tomu jídlo. Například zaměstnanci z České pošty dostali za účast na demonstraci 300kč. To je kurva rozdíl. Na Ukrajině to dělají zdarma a riskují že dostanou přes držku nebo kulku. Mají můj obdiv a úctu. Ne jak posraní Češi!

  2. Takže kde začít? No absolutně mi uniká smysl za co Ukrajina bojuje? To že jsou utlačovaný? Ukrajina dělala vždycky děvku Rusku a dělat bude, a uniká mi jak si chtějí pomoct tím že vstoupí do EU. Ukrajina jakožto země nemá nic absolutní hovno, bez Putina by chcípli na hlad a na zimu jim zavře kohouty a maj po prdeli. Jsou chudí dluhů pokokot a polezou do EU? Ne ne postřílet a je klid , a Kličko taky zklamal jak se sápe po moci měl radši dál boxovat.

    • falešnej_hanys90 on

      Debile, my jsme ztratili za posledních 20 let všechny hodnoty, co nestačili zničit rusáci. Za co ukrajinci bojujou? To my nikdy nepochopíme, už jsme si za ta století zvykli stát se otroky. A myslím, že se nám dařilo jenom, jako vazalové – Lucemburkové, Habsburkové, jagelonci…všechno cizáci a za všech jsme se stali špičkou evropy.

      • falešnej_hanys90 on

        Tak jelikož je zdejším přispěvovatelům 18 a mají mrdku v hlavě doplním:

        Ukrajina má druhé nejtěžší závody v SSSR od II. světové války, je to veliká úrodná nížina – sípka Evropy (agropodnikání ale není v kurzu), strategicý přístav a stezka obchodních cest… Ukrajina sice nemá ropu, ale jinak je to velice zajímavá země.

        • Hmm… Vyčíst z Wikipedie to umí každej trouba Já tam 6 let bydlel, a moc zajímavá mi nepřijde… Lidi tam chcípaj i na chřipku infrastruktura na nule, chorý lidi co žebraj a kradou, zabíjej. Za celou dobu co jsem tam byl, jsem na silnici vedoucí z Kyjeva nepotkal žádný zahraniční kamion… Pak jsem se od spolubydlícího dozvěděl že žádný dopravce nechce posílat kamiony do Ukrajiny jelikož se tam přepadávaj a celý vydrancujou.. A jestli ty děláš otroka pak je mi tě líto, protože dnes máš takové možnosti o kterých se ti za totáče ani nezdálo, dnes je na každém z nás jak se rozhodne žít, jestli jako debil co chodí někam bouchat 12 za 60/H a má plnou hubu keců jak za komančů bylo dobře, a všichni měli stejně(auto,tepláky,boty,plat) pak si debil. Nebo se nauč jazyk stačí němčina nebo angličtina řekni mamince ať ti napeče buchty a mazej do světa.. Já to takhle dělám pár let a jsem spokojen. Ale jde o tohle všiml jsem si že lidi co takhle pořád „brečej“ jak maj hovno protože se to tady rozkradlo atd.. jsou většinou pěkný srabi opustit republiku, místo toho dou po práci do hospody a tam „brečej“ jak maj málo peněz. Pak se nediv že je to tady na píču když je tady taková chamrať jako jsi ty a tvojí věrní soudruzi z KSČ. ?:-) ?:-) ?:-) ?:-)

Leave A Reply