15 komentářů

  1. Vymrdanec on

    Ja nechapu proc tu porad rikate ze nikdo vlastne nevi proc se to tam deje,jsou to konspirace o USA spiknuti a dalsi picoviny ale podle me de jen o jedno…lidi se proste uz nasrali protoze je tam bordel jako vprdeli staci se podivat k nam a je snad kazdymu jasny proc tam ty lidi bojujou.Nehledal bych v tom nic slozityho…

  2. mě zas tak špatně neni .Ty jsi pesimista a negativista.Nemám rád pravicou lůzu,ale přece nepujdu s pistolí a nebudu střílet po policistech co vykonávají svoje zaměstnání ty blbe.Snad se to dá řešit jinak.Kdo se zastává těch grázlů co tam chodí s těma pistolema, je stejná svině jako oni a nebo internetový silák co by se posral kdyby mu nekdo hodil piráta k noze.

  3. Pominu-li důvody demonstrace a budu se bavit čistě o tomto videu, nechápu jak si někdo může myslet, že se schová za kus plechu, který se používá jako štít při demonstracích. Tak jsem debil a schovám se za to když vím, že je tam sniper ??? Ráže 7,62 mm projde jako nic a .308 ráže s průrazným nábojem z nich nadělá řešeto. :shock:

Leave A Reply