11 komentářů

  1. Admine s tebou velice souhlasím! Musíte si uvědomit že když seberete koule a budete kde koly chtít změnit systém a jeho pravidla i když chcete pouhou spravedlnost tak vás takhle zlikvidují .. svět je a bude boj!!! Myslíte si jak je to tady takový jaký chcete nebo že rozhodujete o tom co se bude dít! Hovno oni rozhodují… ti nahoře mají největší moc. Věřte tomu že nebude dlouho trvat a nepokoje budou všude na světě! Možná to nevidíte ale zákony se velice rychle mění a jde to od EU postupně mezi lidi a věřte tomu že se nasoluje něco podobného jako nacismus a jestli nebudete protestovat teď tak potom! A nevěřil bych moc že oni protestují za EU .. kdo vy kdo tam vlastně pro co protestuje!

    • Na ukrajině není nic jednoznačného.Rozdělená je už dávno.Západ chce spíše doEU a východ tíhne k Rusku.Opozice která je na barikádách není vůbec jednotná.Vedle obyčejných lidí kteří chtějí poklidné řešení je spousta radikálů,fašistů,fotbalových chuligánů atd.Jenže Ukrajina není demokratická jako u nás.Už před časem tam byli tendence zmanipulovat parlamentní volby.Je pravda,že protesty byli na počátků celkem poklidné ale stát několikrát tvrdě zasáhl.Milice prostě seřezala každého na koho narazila a tím si proti sobě poštvala spoustu slušných lidí.Její zásahy jsou často naprosto brutální nebo naprosto diletanské bez pořádného velení.Policajti vyčerpaní a frustrovaní,nic moc dobře vybavení a nevycvičení k podobným zásahům.Obávané jednotky Berkut nejsou až tak dobří,spíš naopak.Strach z nich panuje kvůli brutalitě.Občas jsou děsivě brutální občas naprosto nelogicky pasivní a nechají do sebe mlátit aniž by byla snaha se bránit.Takových videí jsem viděl spousty.Přesila policistů ustupovala před skupinkami demonstantů a když jeden z nich zůstal ležet na zemi.Prostě ho nechali a nepokusili se vůbec pomoct.100 policajtů nečině sledovalo jak jim brutálně bijí kolegu a nic neudělalo.Funguje tam totální chaos.Když demonstranti získali střelné zbraně je to katastrofa.Pokud jich budou stovky pravděpodobně se dostanou pozděj do kriminálního prostředí..A ještě něco pro všechny co si říkají že by to tak mělo být i u nás.
      Demokracie je nedokonalý systém,ale nikdo nic jiného lepšího nevymyslel.Proti ukrajině se máme královsky i když i mě spousta věcí u nás štve.Ale znáte někdo lepší řešení.Nikdo vám nebrání založit politickou stranu,otevřeně hlásat vaše názory a pokud v nich nebudete nikoho nabádat ke genocidě,nenávisti atd můžete být v parlamentu.Znáte jiné lepší fungování státu?Diktátory?Pokud by tu nějaký byl,nemohli by jste napsat ani názor na net.Skuste to v Sírii u Asada.Na Kubě,v Severní Koreji,Bělorusku.V lepším případě vás jen zavřou za nepohodlný názor.A který diktátor nebo komunista dokázal zajistit vysokou životní uroveň pro lidi?Žádného neznám.
      Já dělím státy do cca 4 skupin.Ty výborně fungující z velké části členy EU.Např.Rakousko,Německo,Švýcarsko,Norsko atd.Pak ty druhé míň vyspělé,ale pořád jak tak funkční.Polsko.Španělsko a třeba i nás(Nejsou tu hladomory ani vyloženě chudí lidé co nemají co jíst,je tu pořád jak tak fungující stát.Lidé dostávají důchody,zdravotnictví je na úrovni).Třetí skupina je Rusko,Ukrajina,pobaltské státy.Je tam výrazně těžší život než u nás výrazně větší korupce a stát funguje blbě.Čtvrtá jsou naprosté katastofy jako Afghanistán či spousta afrických států kde nefunguje nic…Spousta věcí mě v ČR opravdu štve,ale fakt se tak hrozně nemáme.

Leave A Reply