7 komentářů

    • Seš idiot. Hned ti vysvětlím proč. Tohle napsat nebo vypustit z tlamy může jenom primitiv. Bojovat za svůj názor tím, že budu někoho napadat bohužel nemá v civilizovaném světě místo. Začneš mi vadit ty, já půjdu, a vezmu tě dlažební kostou pře obličej. Asi tě to bude bolet a asi budeš mít následky. Budeš se držet stále toho, že jsem fajn, protože jsem aktivně booval za svůj názor? :-)

      • Atreides6 on

        No problém je v tom že vláda nám neustále upírá právo na svobodu projevu a je tedy už spousty věcí povážováno za protizákonné. Například je zakázano se shlukovat za účelem demonstrace pokud to dopředu neohlásíš a zkus si třeba zajít na policejní služebnu a povídat jim o tom jak nesnášís cigány a že by je měly vystěhovat prostě máš na krku problém za potlačování menšiny a nebo pokud budeš upřímný tak ti napaří podněcování k rasové nesnášenlivosti. Tvůj vlastní stát Ti hází klacky pod nohy a když nebudeš poslušný pošle na Tebe policii takže proto se na demonstracích útočí na policii protože stát nařídí policii aby udržela na uzdě pár svobodomyslných lidí kteří by chtěli náhodou dosáhnout lepší demokracie. Nebo tobě snad nevadí že si nesmíš dovolit říct „nemám tě rád protože jsi černej“ je to Tvůj názor pro stát a policii jseš hned označen jako extremista a je potřeba tě usměrnit. Proto obdivuji ty kteří bojují za svou svobodu a za to že mohou svobodně říct co si myslí.

  1. zase tu nikdo nic neví, tak trochu osvětlím Turecko (tak jako UK)

    Začalo to plány na likvidaci parku pro uvolnění stavebních parcel kdo ví čeho… (nějaká politická levárna, jako se to děje u nás). Lidé se každý den scházeli, aby mírumilovně dali nesouhlas s tím, že si vláda dělá, co se jí zlíbí (už šlo symbolicky o odpor proti režimu, který za posledních pět let směřuje k islámistickému režimu – svobodně vyhráli ve volbách).

    Vláda samozřejmě začala po pár dnech silou demonstranty rozhánět a to docela tvrdě. Shodou nešťastných událostí šel jakýsi mladý klučina (10 let) pro chleba rodině a zabil ho gumový projektil. Od té doby se situace v turecku pomalu přiostřuje.

    to jen na ty blbé piče
    geniální čeští pepíci raději budou nadávat u piva

Leave A Reply