9 komentářů

      • Atreides6 on

        Čekal jsem že se ozve někdo pro koho realita příliš krutá na to aby ji uvěřil. Na co si půjčují lidé peníze? na jídlo? ne pujčují si na auta, bazény, luxusní dovolené, na dárky k Vánocům atd. takže dobře jim tak pokud to nezvládají splácet šli do toho dobrovolně. A říkat si no jo ale jak sem měl vědět že onemocním nebo si zlomím nohu a nebudu schopen splácet. Pokud na něco nemám tak si to nekupuji to je základ. A tady Ti bezďáci pokud mají peníze tak je prochlastají a prokouří. ještě si kupují losy nebo sázejí. A někdy také hrají automaty. Takže ne nedal bych jim ani desetník i přesto že je už neplatný.

        • Dobrák on

          Člověk se může do průseru dostat náhodou, ale normální člověk by nikdy neseděl na ulici a nehrabal se v kontejneru, normální člověk by šel do práce. Tyhle nikdy do práce nepůjdou budou sedět chlastat a rvát proč jim socka neda více peněz. Takže souhlasím s Atreidesem ze to jsou zbytečný lidé pro spolecnost a měli by se utratit.

        • Tak jako asi válná část lidí bez domova je na ulici kvůli chlastu drog a podobného svinstva, také je nemám moc v oblibě, ale věřím že se najdou mezi něma slušní lidé kteří za to ve směs nemohou. A utratit je je názor kreténa, pochlub se ty čím jsi pro společnost užitečný ty? To že chodíš do práce nebo do školy?

        • Dobrák on

          To ze je někdo máslo jako ty je smutné. Ale nevím kde by si našel nějakého slušného vandraka, smrdí, hygiena je neznámý pojem. A přínosem pro spolecnost je každy kdo platí dane, a peníze vydělá zde v ČR a tady je taky utratí, a ne kdo ma jenom nastavené ruce a chce víc a dane ani neví ze by se měli platit. Jakož to živnostník jsem pro spolecnost víc užitečný než ta chátra z mých dani se jim dávají dávky a já se ptám k čemu? Vždyť to je směšné, i Hitler věděl ze Židi,cikani, teplousi,pedofilove,žebráci jsou úplne k ničemu a chtěl stim něco dělat. Tak zastánci těch Vašich hodných bezdomovců teď do mě….. PS: ale kolik pak se tu najde lidi kteří by si nějakého hadrnika vzali domu,co? Nebo by jej zamestnali? :-D

Leave A Reply