7 komentářů

    • Ty si dobrej týpek. To jde vidět, že na kole jezdíš leda tak do krámu pro rohlíky.
      Tak si pujč kvalitní kolo a jdi to s nim sjet.. nedáš ani blbou klopenou zatáčku ve vyšší rychlosti, ty chytráku. A chci vidět jak by jsi skákal takový dropy jako na redbull rampage bez odpružení. Ale co já se tu budu vypisovat..

      • Atreides6 on

        Vy ste vemena co nerozumí textu. sou to borci to uznávám ale hodně jejich „uchvatných kousků“ by nebyly schopni udělat bez speciálních upravených kol. Ono i rally v zimě na sněhu je super podívaná ale opravdové umění by bylo kdyby nejezdily s pneu ve kterých mají hroty to se to pak jede když vám to drží. tohle je to co sem chtěl říct -nikoho nehaním jen nehodlám obdivovat něco co v reálu není možný. A stejný je to i v pornu samí velký péra a ženský co si nechaj projet kundu, prdel a pak si to nechaj nastříkat do huby -která kamarádka to kdy udělala pro Vás????? jen obdivujete scifi nad tím se zamyslete a pak se nebudete cítit jako nuly.

        • A kdo říká že se cejtí jako nula? To spíš ty si asi nějakej nedoceněnej.. srovnáváš nesrovnatelný.. jak myslíš že asi kdysi ty kluci začínali? Myslíš že měli hned kolo za 200 táců? Prober se.. bud se to chceš naučit a začneš s tim nebo ne.. a ty kluci který to uměj tak ti udělaj neuvěřitelný věci na obyč kole.. proč myslíš, že natáčejí videa, kde dělají biketrial se silničním kolem?

        • Atreides6 on

          A k čemu to je to obdivování kde jaké kraviny. Tito cyklisté a spomalené záběry aby to uměle udělali zajímavé, a pak třeba i celá Olympiáda kdy se obdivuje třeba naše Snowboardistka Samková co sjela kopec rychlostí okolo 50km/h i výkendový lyžar jezdí 50-80km/h náš svět místo aby měl úctu k něčemu co si zaslouží obdiv například lékaři co dělají operace a zachraňují životy kdy si třeba lidé vzpomenou na ně??? až je potřebují. a co komu dalo nebo nějak prospělo tohle video??? Každý máme své hodnoty postaveny jinak.

Leave A Reply