14 komentářů

    • Nemyslím si, že by to udělal naschvál. Ta dodávka byla v tý koloně první a před ní nikdo. Asi měl nějakou poruchu a prostě chtěl vyjít ven. Týpek na motorce si za to může sám.Navadí mi když motorkáři předjíždí kolonu. Ani nevidím důvod, proč by v koloně měli motorkáři stát, když se vejdou a můžou jet, není to problém a pokud můžu, tak jim i uhýbám. Nicméně všechno by mělo mít řád a ohleduplnost by měla být na obouch stranách.

    • H4UnT3R on

      Neotevřel naschvál, podívej se kam se díval, kdyby otevřel naschvál tak se dívá jak se pěkně namele, ne? Podle mě motorkář jel takovou rychlostí, že se tam objevil během toho než řidič otevřel dveře po pohledu do zrcátka… kolonu takovouto rychlostí přece předjíždět nemůžeš!!!

  1. jasná chyba dementa na motorce, přece v dodávce borec nemůže vědět že ho to hovado předjede když v zrcátku dvě vteřiny zpět ani nebyl.. měl se řádnějc nasekat aby si to pamatoval, pokud kolona stojí platí to pro všechny účastníky silničního provozu..no jo ale naši nadlidé – motorkáři zase nechtěj nikde čekat tak holt budou na krchově o něco dřív :))))) motorkám zdar!!!!

    • jestli ty nemáš malinko komplex z motorkářů, nekoupil jsem si motorku proto, abych stál jako trubka v koloně.tvůj systém já stojím tak budete čůráci stát taky je scestnej.jasný že jet kolonou kilem je demence.to souhlas..prostě tak nějak se v klidu a pohodě proplejtat.Osobně když takhe jedu, tak se snažím jet v klidu,a koukám autům na kola jestli nejsou v rejdu směrem ke mě..když ano brzdím, už několikrát mě to zachránilo..pokud ale někdo se stejným smýšlením jako ty otevře dveře,tak to opravdu čekat nebudu..i ty si uvědom, že motorkář je proti tobě brutálně zranitelnej.

  2. Mno, ať tak nebo tak, každopádně už si borec na motorce dá příště sakra pozor! Nepřeju motorkářům nic špatnýho, ale v tomto konkrétním případě mám opravdu „radost“ z toho, že si machýrek (a klidně polemizujte, že machýrkem není) dal sám sobě na frak. Není nad ponaučení, kterým si člověk projde osobně. A KDYBY MU TO NĚKDO ŘÍKAL TISÍCKRÁT, TAK NEPOSLECHCNE. A TEĎ UŽ VÍ, ŽE NENÍ NESMRTELNEJ.

Leave A Reply