15 komentářů

        • vymrdanec on

          A ty si ten typ co bere slova z huby kde vidis ze pisu ze ho rozsekam ???? Nikde tak si nevymejslej….kup si bryle doktore ,ja jen nesnasim to slovo ,,Cechacek,, prave kvuli takovym lidem jako Nero kterej jeste machruje tim ze je srab atd a pak mame povest jakou mame.Na to muzu rict jen jedno. Jsi Cech Cech Cech tak si toho vaz ! Ja jsem hrdej na to ze jsem Cech a nemam rad lidi ktery schazujou svuj vlastni narod .

        • vymrdanec on

          dulezity jsou slova ne y/i sice sem mozna trochu tupoun ale aspon mam rad tenhle narod a chci pro nej neco udelat…v ramci svych moznosti urcite ho nebudu pomlouvat a zesmesnovat enchapu tu agresi ty jsi sand jeden z tech ktery narodni hrdost bere jako nacismus ? takovych blbcu je tu totiz mraky a pak nema jit vsechno do hajzlu ja nemachruju kde machruju ty blbe ? Machruju tim ze ti reknu ze si blb ? To bych ti rekl i v realu a aj kdybys byl susenka do kteryc cvrnku a rozpadne se tak kdybys mi rekl ze sem blb tak te nenapadnu jako naka opice ja resim problemy jako clovek a ne jako orangutan kterej chce vsechny hned zmlatit. Tupce…misto toho abys byl rad ze je tu aspon dalsi Cech kterej je na to hrdej tak me urazis jedinek komik si tu ty.

        • Drahý příteli, jsi nejen člověk, který se hlásí k národu, ale neumí a co hůře, nectí rodný jazyk, ale navíc oplýváš zbytečnou agresivitou. Nepochopil jsi, co jsem ti vlastně chtěl sdělit. No, po pravdě jsem to ani nečekal. Umíš jen druhé, kteří nemají stejný názor jako ty jen vulgárně urážet a zesměšnovat. Je mi tě líto. Možná se cítíš jako král, když někoho slovně „seřveš“ , ale pro mě jsi jen človíček, co si na vlastence jen hraje. Co je špatné na tom, že někdo napíše, že by neudělal nic? Musíš ho odsoudit a ještě ponížit? Každý není hrdina jako ty… . Ostatně tenhle frajer z videa si říká o průser, jednou trefí na někoho, kdo bude jako Ty, a sundá ho… třeba zbraní a pak bude jen s krví v puse sýpat … PRANK…
          Měj se krásně a onanuj se vlastenectvím, které zřejmě dokazuješ jen tím, jak jsi na netu a v klidu anonymity drsný :-D

Leave A Reply