18 komentářů

  1. Tohle je bohužel realita.Pokud se primitiv dostane „k moci“ je prostě zle, pro chudáka zvíře. Ty krávy jsou prostě tupočký a neublíží. Takový hovada jako tito lidé jsou všude kolem nás. Jejich největší hrdinství je praštit a ublížit něčemu bezbrannýmu. Postavit ho před bejka a pěkně nasranýho to by jim ni ty trubky nepomohli. Sám jsem řezník, ale tohle je neomluvitelné. Zlámat jim pazoury aby se už nikdy ani nenažrali…..to mi fakt zvedá ze židle takové věci.Ale jen at se to zveřejní taková videa.

  2. Jděte do prdele hoši, ty krávy nikdo nechce schválně mlátit, ale jinak to prostě nejde, nic drastického tam nebylo až na to zvedání za hlavu!! Když vám kráva nechce jít co s ní uděláte?? Zkuste si jít dělat někam na farmu ať víte jaké to je, 10 let sem dělal v zemědělství rostlinná, živočišná výroba. Nikdy sem bez důvodně nikoho nemlátil, ale prostě jinak to nejde, jestli máte chytráci jiné způsoby sem s nimi rád si je vyslechnu. Když máte naložit býka na jatka kterému se tam nechce jak to uděláte?? budete ho přemlovat?? Když vám lehne nemocná kráva na zem a musí vstát jak ji přinutíte aby vstala?? Slušně ji poprosíte?? Když vám kráva strčí hlavu do zábradlí jak ji přinutíte ji vytáhnout?? Budete ji hladit?? Když se dobytek zastaví v uličce a brání průchodu dalším tak uděláte co?? To bych chtěl vidět co by jste říkaly kdyby tam kravám řezali rohy. Proberte se.

      • No, hele radit Ti nebudu, ale takhle jako na videu určitě ne. Ale úplně jednoduše, pokud chceš, aby se kráva posunula dál, tak jí určitě nebudeš podrážet nohy tyčkou jako ten čurák na videu. Myslím, že popohánět poslední krávu, když jí blokují ty co jsou před ní, je píčovina největšího kalibru.

      • Ty budeš velkej myslitel vi´d?! Když píšeš takový hovna a to že si pracoval někde v kravíně jen svědčí o tuposti tvého mozečku.
        Když ti kráva lehne tak do ní určitě nemáš mlátit jak hluchej do vrat. chtěl si způsoby tak tady je jeden dilino ….existují třeba elektrický biče a furt lepší pár voltů než řezat do toho tyčí kokote …..

Leave A Reply