13 komentářů

  1. Dobrák on

    Nikoho nebudu omlouvat. Ale vám se někdy nestalo, ze začnete předjíždět řidiče pomalu jedoucí chrochtavky, v klidu dáte blinkr a místo plynulého předjeti s vami blb začne závodit? Už to ani nepočítám kolikrát při předjíždění chtějí najednou všichni závodit. Takže na jednu stránku cítím takové zadostiučinění, když vidím toto video jak idiot leti ze silnice, jenže předjíždět bohužel nemel ani jeden od toho tu jsou předpisy, a takové řeči jako ‚plna cara není zeď Atd‘ me moc neberou. :yes:

  2. Nevim, možná tady pár minusů a komentářu schytám, ale pro mě je jasnej debil vlevo. Způsobil nehodu a ještě ujel. To jsou pro mě ty největší zmrdi, co nedokážou nést zodpovědnost! A jestli bude někdo namítat, že si za to ten vpravo může sám, tak to abych se bál vyjet na silnici. Nikdy bych nečekal, že někdo vedle, se mě pokusí vytlačit, takže bych reagoval stejně. A hlavně, pokud chci někoho předjet, tak ho předjedu a když mám stejně rychlý auto, zase se zařadim. Nevidim důvod, proč by měl brzdit a pouštět ho.

      • Az vylezes z autodromu na pouti a zaroven si vyndas hlavu z prdele, tak si treba uvedomis, ze novejsi auto zakonite neznamena bezpecnejsi/spolehlivejsi/ovladatelnejsi.

        Kdyz vezmes v potaz napriklad sirku jeho pneu (+ opotrebeni, ktere zde muze take sehrat sovji roli), rychlost, ktera nebyla zanedbatelna a to, ze pri uhybnem „manevru“ vjel na krajnici, kde mas caru a spinu, tak si mozna uvedomis, ze to bylo s velkou pravdepodobnosti nevyhnutelne. Nicmene chapu, ze si dohral Need For Speed, kde si trhal volantem „ostosest“, tak te takove prkotiny neovlivni a driftem bys toho frajera predjel a ve stylu GTA mu rozbil drzku.

        • Dobrák on

          Mate všichni pravdu. Ten vlevo je idiot, když vím ze na to nemám tak pribrzdim a zařadim se, ale je jasne vidět ze šofér v pravo chce byt první. Když se na to ale podivate tak ten vlevo se ho ani nedotknul jen cuknul volantem, věřím ze šofér na pravo měl spolujezdce svoji starou která zacala pistet, protože reakce na to cuknuti volantem přišla docela pozdě. Ale ale ano ten na levo je blbější ;-). Nehodu způsobil ale ten na pravo to mi nikdo nevyvratite. :-D

    • Kazatel on

      Nevím proč bys měl dostávat mínusy? Ten vlevo je čůrák, o tom každopádně není pochyb. A ten vpravo je čůrák taky. A myslím, že všichni víme, proč jsou oba čůráci a diskutovat o tom, kdo z nich je větší, je úplně stejně zbytečný jako když si měříš péro s kolegou na hajzlu. Nic na tom totiž nezměníš. :-D :-D :-D

Leave A Reply