8 komentářů

  1. vsade citam ako ludia pisu aky je rytmus „trapny kokot a aky je primitiv…..atd“ zacina to vipadat ako masova nenavist ludi voci niekomu koho poznaju iba z obrazoviek…ludia ktori taketo sracky roznasaju po strankach v komentoch na fb a vsade kde to ide mi pridu menej ako on…ak niekoho nenavidite nenavidite nieco co je aj sucastou vas…mne su hlupi ludia ukradnuty a vipada to tak ze aj taky co ho ovaraju su ukradnuty jemu…na co tolko nenavisti…ja ho nepocuvam ale pride mi viac nad vodou ako ty co onom pisu len to najhorsie…kazdy sme neaky…vy sraci vyhoneny :timeout:

  2. !!! R E S P E K T !!!

    dokonalá ukázka toho, jak funguje dnešní svět. Toto byla jen legrácka,ale bohužel to tak funguje i ve vážných věcech – Irák, Afgánistán, Palestina/Izrael, Gruzie, ptačí chřipka, prasečí chřipka, e-coli. Už mnohokrát proběhlo jak agenturní fotografové „aranžují“ scénu pro srdceryvné fotografie z míst konfliktu.

    !! Prostě prachy vládnou světu,kdo má prachy má média, a kdo má média má moc manipulovat s davem !!

  3. R.Y.T.M.O. jou,východňár špíňák zasranec teď všem ukázal něco co už všichni ví(snad aspoň tuší)ve snaze udělat z někoho blbce,no rozmáz to a překroutil tak že by mu to snad i někdo věřil(někdo ještě chytřejší-jointer a spol.)no ale zůstal šaškem(většim)rytmus-kráááál,big dick boss,… :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb:

  4. Co se týče Rytmuse. Neznám ho osobně – Znám ho z obrazovky a jak on se vyjadřuje nejen v mediích, ale i v pořadech v zakulisích mi přijde ubohé. Je to jeho image? Ne není. Jako mediální hvězda by se měl chovat trošku jinak viz. http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-domaci-celebrity/154233/video-namysleny-rytmus-rikejte-mi-fenomen.html

    KAZMA – Myslím, že tímhle co předvedl s tím blbcem si více uškodil.

Leave A Reply