15 komentářů

  1. amerika je satan on

    fake…typek co před smrtí mluví tak v pohodě a k tomu dva za sebou?nevěřim na hrdiny a ještě na takový co nejsou posraní z toho že za chvilu budou o hlavu kratší..hovno…zase u řezu nejde vidět ani kapka krve a to už je tady docela dlouhej záběr…všichni co tady čuměj na uřezávání hlav od muslimáků musí uznat že na tomhle něco nehraje….nikdy se neserou s tim aby dávali střih zrovna když mu pižlaj krk, nikdy nemluvěj anglicky, vždycky tam jede plno jejich klikiháku a plápolaj vlajky a to včetně týpka kterej tym má pomalovaný hadry..

  2. je to divny, podivejte se na jiny popravi tyhle zmrdi na vsech popravach demonstruji svoji silu, jsou jich tam davy radi ukazujou cela videa a ne jen zaber pak nic a pak zabre jak je povsem.. proste se mi nezda ze kdyz popravujou dulezity lidi se vzkazem pro obamu tak tam bude stat jen jeden kaspar s nozem a ani za pokriku alah akbar to vklidu dokonci…

  3. metallica on

    tak za prvy amiga si za to muze svým zpusobem sama . delaji si všude nepratele . a kdyby nemeli zbrojni prumysl ,tak ekonomicky davno krachly . historie usa . zkouska zbrani vietnam ,pak podporovaly avghanistan proti rusum ,pak opacne atd atd mohl bych tady napsat celou historii amigi .serou se do cele evropy a asie. atyhle teroristy bych vesel před celym narodem pro výstrahu . sme lidi :heh:

Leave A Reply